Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Náhradní díl (zátka) k expanzní komoře pro chladící kapalinu

Dobrý den.
Prosím, potřeboval bych poradit, hlavně od zkušených mistrů. Mám ani ne rok nový počítač za hoooodně peněz, ale jelikož "technik" a obecně podpora od dotyčného, který mi počítač montoval byla velmi špatná, včetně velmi špatné komunikace a ochoty obecně řešit rozumně jakékoliv kroky, jsem byl nucen spolupráci s ním ukončit. Počítač mě stál přes 100 tisíc, tím se rozhodně nechlubím, jen chci poukázat na to, že je to povedený našlapaný stroj dle mých představ, ale má mouchy. Co jsem slyšel, na pána si stěžuje vícero lidí, ale to tady rozhodně nebudu řešit.

Jednou z much je právě ona zátka (uzávěr, závit) s těsněním u expanzní komory pro chladící kapalinu. Jednoduše jsem dnes onu chladící kapalinu chtěl doplnit a ehjhle, při šrubování zátky se zátka jednoduše rozletěla na dvě části - respektive odletěl od ní asi 1/4 kus onoho plastu, který je bohužel jak naschvál velmi potřebný pro bezchybné těsnění. Bez tohoto ulomeného kousku prostě otvor netěsní a kapalina vytéká ven.

Jelikož opravdu nevím značku ani typ chladící expanzní komory, obracím se tímto na vás.

Nepoznali byste, prosím, o jakou značku či typ chladící expanzní komory se jedná a případně kde mohu sehnat a objednat náhradní zátky/uzávěr do této komry, aby chladící kapalina nevytékala a aby vše těsnilo?

Ještě jednou zmiňuji, že jsem opravdu sotva otáčel s onou zátkou pomocí mince, tak jako vždy, prostě zátka/uzávěr praskla. Potřebuji si tedy sám objednat/sehnat novou.

Prozatím jsem to provizorně slepil, ale při šroubování se stejně ona část vysunula nahoru, ale „tak tak“ zatím nějak drží (možná lze vidět na první fotce, dále viz další fotky)

Moc děkuji.
S pozdravem
DD

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny