Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zlepšenie zvukovej kvality AI enhancer

Nazdar, má niekto skúsenosť s možnosťou využitia AI na zlepšenie zvukovej kvality nahrávky ktorá má mizernú audio kvalitu? Nečakám zázraky ale ak funguje dopočítať cez AI obrazové zdroje tak si hovorím prečo nie audio. Zatiaľ sa mi nepodarilo nájsť službu/program s dobrým výsledkom.

Jedná sa o https://www.youtube.com/watch?v=I4ArKr6W8YM je to voľne dostupné. Prípadne ak by niekto poznal alternatívu v lepšej kvalite. Hľadám zhruba tento žáner elektro/dubstep/house s podmienkou aby bola skladba s postupným gradovaním zhruba do 1min30sec, následne prepad 5-10sec a potom randál :-D Potrebujem to dopasovať k videu preto potrebujem audio doprovod s takýmto charakterom...

Časovo si korekciu zopár sekúnd upravím v audacity ale nech je to aspoň základná 320kbps MP3 kvalita, ak by to šlo tak lepšie lossless. Táto zdrojová nahrávka z YTB je odhadom 128-192kbps.

Předmět Autor Datum
Ani dopocitavanie/generovanie obrazkov cez AI nieje 100%. Co ti nestaci na 128-192kbps? uplne normal…
jjj 23.07.2023 08:49
jjj
Nestačí, je to nízka kvalita, na akejkoľvek trocha lepšej zostave to počuť. Normálna kvalita 256-384…
KMX 23.07.2023 12:05
KMX
Neviem co si predstavujes pod nizkou kvalitou. Ze je ten elektronicky zvuk "prechlastany", alebo je… poslední
jjj 24.07.2023 10:33
jjj

Ani dopocitavanie/generovanie obrazkov cez AI nieje 100%.
Co ti nestaci na 128-192kbps? uplne normalna kvalita. Kto bude to tvoje video pozerat, ze tak velmi riesis kvalitu zvuku? Bezny clovek rozdiel nepozna.
Tebou popisovana "zakladna" 320kbps mp3 je praveze maximalna kvalita mp3 formatu.

Alebo kontaktuj autora, za par dolarov ti isto posle lossless verziu
nightcallofficial@gmail.com
https://soundcloud.com/nightcallofficial/dead-v

Nestačí, je to nízka kvalita, na akejkoľvek trocha lepšej zostave to počuť. Normálna kvalita 256-384kbps čiže minimálne niečo takéto hľadám. Problém tej skladby je možno aj mastering čiže možno ani nepomôže ak by autor poslal nekomprimovaný zdroj. Skúšam hľadať aj alternatívu, určite taká skladba existuje v dobrej kvalite len ju musím nájsť. Pozná niekto pomenovanie v rámci hudby kde niečo graduje a potom to niekde uprostred odpáli naplno? Myslím niečo týmto štýlom:
[lHZPOMe.png]

Neviem co si predstavujes pod nizkou kvalitou. Ze je ten elektronicky zvuk "prechlastany", alebo je to v pozadi akoby zasumene? Ta pesnicka ma tak zniet. Tu je ine video, stejna skladba, znie to rovnako:
https://www.youtube.com/watch?v=pHbWElp5mVo

Vseobecne sa podobny styl vola Epic music alebo by som este skusil hladat mozno Electronic epic music. Ale moze do toho spadat hocico, vacsinou sa jedna o orchestralne veci ako su v filmoch, ale robia sa aj elektronicke, ako toto. Neexistuje presne styl ze "gradovacia hudba". Pohladaj, mozno najdes daco podobne:
https://www.youtube.com/@EpicMusicVN/videos
https://www.youtube.com/@MusicKaira1/videos
https://www.youtube.com/watch?v=i6ftm4adTu4

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru