Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zobrazovani reklam, baneru a prehravani videa v IE

zdravim,

reinstaloval jsem system a mam problem se zobrazovani reklam, baneru a prehravani videa v IE. Predtim bylo vse v poradku ale ted me napr. na novinkach.cz nechce explorer prehrat ty jejich videa, na idnesu.cz se mezobrazujou vsechny banery na strance, video jde trhane atd., tak bych se chtel zeptat, jestli nekdo nevite, kde sezenu pluginy, doplnky atd., ktere tyto veci osetri... diky moc
M.

Předmět Autor Datum
kombinaci ie + seznam/novinky považuju za diagnózu, podle toho se dá předpokládat: - nemáš nainstalo… poslední
lední brtník 27.10.2008 14:11
lední brtník

kombinaci ie + seznam/novinky považuju za diagnózu, podle toho se dá předpokládat:
- nemáš nainstalované ovladače hw, především ti chybí ovladač chipsetu (z cd dodaného s tvým boardem), teprv po něm se instaluje ovladač zvukovky. jediným štěstím bývají staré desky, jejichž chipset windows zná a ovladač si nainstaluje sám.
- video i nejzrůdnější reklamy na netu mívají formát flash; budou ve vyšší verzi než kterou umí přehrávat tvůj ie. buď updatneš prohlížeč na hnusnější ie7, nebo si vlezeš na stránky adobe a od nich nainstaluje poslední verzi flash player. vzhledem k bezpečnostní chybě starších doplňků doporučuju hlavně to druhé.
- podporu přehrávání dalších formátů a flash videí stažených na disk získáš doinstalací některého normálního přehrávače (vlc, kmplayer, gom player, ...)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru