Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak spárovat chytrohodinky Samsung s tabletem Samsung?

Problém je v tom, že aplikace na obsluhu hodinek (Samsung Galaxy Watch 4) Wearable, neběží na tabletu. Musel jsem si tenkrát pořídit mobil, abych je mohl obsluhovat.
Jenže ten mobil téměř nepoužívám na nic jiného, nenosím ho, leží věčně vypnutý na stole a mám místo toho tablet (Samsung Galaxy tab S7), který nosím a používám stále.
Když jsem tuhle pustil mobil a něco píplo, přišlo mi oznámení na hodinky (neslyším) z aplikace "Okamžitý přepis", která je v mobilu. To se mi moc líbilo a chtěl bych to posílání oznámení, rozchodit i na tabletu.
Jenže když v Bluetooth tapnu na nalezená zařízení > hodinky, tak se stáhne ta aplikace k hodinkám, spustí se a napíše, že na tabletu neběží.
Podle mě by stačilo, kdyby byl tablet s hodinkami pouze spárován (jako když jsou spárovány třeba dva mobily), bez té aplikace na jejich obsluhu. To bych nechal v mobilu. Jde mi pouze o ty notifikace zvuků.
Nenapadá vás někoho, jak Samsumg přelstít?

[97545-notifikace-hoidinky-png]

Předmět Autor Datum
...napíše, že na tabletu neběží. Šlo by to přesněji? Jaká verze Androidu je na tabletu? Já jsem ro…
host 12.09.2023 07:08
host
Ono je podle mě jedno, jaká verze Androidu, jelikož mi to neběželo ani na starém tabletu. Spíše, "ja…
Kráťa 13.09.2023 09:12
Kráťa
Podľa tejto informácie priamo zo Samsungu asi nijak... https://www.samsung.com/ae/support/mobile-dev…
pozorovateľ 12.09.2023 07:09
pozorovateľ
Obvykle hodinky nepodporují tablet, jen telefon. I když někdy je k připojení hodinek potřeba i k tel…
Rce 14.09.2023 20:28
Rce
Před tím jsem měl Huawei a to běželo na tabletu v aplikaci od Google. Já ale nechci s tou aplikací.… poslední
Kráťa 15.09.2023 14:15
Kráťa

...napíše, že na tabletu neběží.

Šlo by to přesněji? Jaká verze Androidu je na tabletu?

Já jsem rozchodil aplikaci pro chytré hodinky Garmin, která neběžela na mobilu (ořezaný Android 12 Go) tím způsobem, že jsem stáhl .apk soubor a nainstaloval ručně.

Obvykle hodinky nepodporují tablet, jen telefon. I když někdy je k připojení hodinek potřeba i k telefonu spoustu nadávek a klení. Už jsem hodně lidem to připojoval, je to vždy pro silné nervy. Hodinky se musí odpárovat od všeho jiného. Pak třeba restartovat hodinky i telefon (tablet), nepřipojovat přes systémové připojení modrozuba - je-li přes něj připojeno, smazat připojení a restartovat telefon. Spustit aplikaci na hodinky, modlit se nebo nadávat (dle nátury) a snažit se v aplikaci hodinky najít. Nejlépe položit hodinky těsně vedle telefonu (tabletu). Po několika restartech telefonu a hodinek a několika metrů nadávek se (někdy) podaří.

Před tím jsem měl Huawei a to běželo na tabletu v aplikaci od Google.
Já ale nechci s tou aplikací. To mám na telefonu. Já chci právě jen to systémové spárování.
Čili potřebuji 2 spárování. Jedno s mobilem a s aplikací k hodinkám (to o čem píšeš a co i mám), druhé obyčejné s tabletem, aby tam mohla aplikace pro hluchoty posílat notifikace.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru