Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tv tunery USB

Mám notebook Acer Extenza, Intel Celeron 44O,1.86Ghz,grafika intel accelerator 950,512 MB DDR2,Win Vista home basic 32 bit.Koupil jsem analog.tuner Genius TVgo3,chtěl jsem na not.občas koukat jako na televizi.Nejde mi i když jsem stáhnul orig.ovladače od výrobce pro vistu 32 bit.Specifikace je především pro XP,na kterém funguje.Je nějaká možnost jiného tuneru pro not.Problém je vyzkoušení a přes e-shopy to jaksi nejde.Porada,děkuji velmi.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ja tyzden tyzden testujem AVer TV Hybrid Volar HX http://www.tvfreak.cz/art_doc-706394B9D247B386C125…
rasta 27.10.2008 20:56
rasta
Muzes se, prosim, vyjadrit k: Díky Miku! Teplota na anténním výstupu u AVerTV je skutečně přímo ďáb…
gd 27.10.2008 22:43
gd
tú teplotu spôsobuje samotná "tv-karta",plocha okolo konektorov slúži ako pseudochladič obvodov,samo… poslední
ogl 28.10.2008 11:05
ogl

Muzes se, prosim, vyjadrit k:

Díky Miku! Teplota na anténním výstupu u AVerTV je skutečně přímo ďábelská. Ještě drobnost: zvuk při přehrávání TV je OK, ale při nahrávání se vyskytují lupance ​(zřejmě disk cosi nestíhá​). Dá se to řešit stažením aktuálních ovladačů a když ano, tak odkud?

Btw. co mas za videokartu - ATI ci nVidia? To sekani je docela bezne i behem prehravani (i Vista 64bit HP) - viz diskuze treba na czc.cz ...

edit:// jeste me napadlo, jestli tu teplotu u antenniho konektoru treba nezpusobuje neoddelene napajeni antenniho zesilovace...

tú teplotu spôsobuje samotná "tv-karta",plocha okolo konektorov slúži ako pseudochladič obvodov,samotnej funkcii tv-katy to nijako nevadí,elegantnejšie to vyriešili v nano-express/expresscard verzii,kde ako chladič slúži celý plechový obal tunera a teplta je rovnomernejšie rozložená,ovšem ovela vyššia kvôli priamemu styku s kovovým obalom,u usb volar verzií to izoluje plast.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru