Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem paypal zruseni učtu - zablokovana simka

Ahoj prosím Vás o radu všech jak vyřešit zrušení účtu u paypalu, protože mi byla zablokovana simka na mobil a ja tak musel u operatora vodafone zvolit jiné nové tel. číslo.
Na starém učtě paypalu se příhlasím sice přes email a heslo, ale pak na mě vyskočí ono staré telefonní číslo a já se tak nedostanu ke zrušení účtu.
Je tam jediná možnost jak zrušit účet a to po telefonu ale v angličtině. Pokud mi nemůžete nijak pomoci, domnívate se že by mi s tím zrušením starého účtu na paypalu mohl pomoci prodejce v kamenném obchodě?

Předmět Autor Datum
Prodejce ti se zrusenim tveho uctu neponuze, stejne tak, jako by ti nepomohl se zrusenim tveho banko…
Jan Fiala 02.10.2023 21:38
Jan Fiala
zavolal jsem na "Call us" a řekl jsem si o změnu telefonního čísla u dříve založeného účtu na paypal… poslední
b3nek 03.10.2023 18:36
b3nek

zavolal jsem na "Call us" a řekl jsem si o změnu telefonního čísla u dříve založeného účtu na paypal a pak už šlo všechno hladce.

Nastal ale jiny problém: u nově založeného účtu na paypalu ze včerejška nelze uzavřít účet a to i přes to že jsem se nejprve přihlasil mailem a heslem a nasledně 4 místním kódem u telefonního čísla pak jsem dal nastavení a pak klikl na zrušit účet a pak jsem přes vyskakovací okno dostal tuto hlášku:

Před zrušením účtu…
Došlo k problému, který je třeba vyřešit. (klik naPožádejte o pomoc služby zákazníkům -odkaz)

Jen ještě upozorním že starého účtu paypalu mi to po přihlášení nabídlo automaticky zrušit účet a u nového účtu paypalu ona hlaška:

Před zrušením účtu…
Došlo k problému, který je třeba vyřešit. (klik naPožádejte o pomoc služby zákazníkům -odkaz)

K otázce: když uzavřu starý účet neuzavřu i ten nový účet u paypalu,protože tam jsou stejná telefonní čísla u obou účtů?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru