Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Převod portu VGA na HDMI - projektor

Hezký den všem,

mám starší projektor ACER X113p, který disponuje vstupy - viz příloha. Má potřeba je jednoduchá - potřebuji jej propojit s notebookem, ideálně přes HDMI kabel.

Koupil jsem si tedy tento převaděč: vention-vga-to-hdmi-converter-with-female-micro-usb-and-audio-port-0-15m-black-d5827559.htm

Krom HDMI disponuje vstupy Micro USB a audio portem - klasický jack. Ač ve specifikacích převaděče je psáno, že je pasivní - nepotřebuje přívod energie, tak jsem jej i přesto zapojil do notebooku přes USB, zkusil jsem i připojení přes power banku a klasickou nabíječku. Samozřejmě jsem převaděč vyzkoušel i bez připojení. Závěr je takový, že nefunguje. Projektor, při zapnutí funkce VGA stálé píše žádný signál. Převaděč jsem vyzkoušel i na dalším projektoru, který disponuje jak vstupem VGA, tak vstupem HDMI, ani zde toto propojení není funkční, přes HDMI funguje projektor normálně.

Tedy otázka. Jak projektor spárovat s notebookem? Co doporučujete? Ideálně aby bylo možné pouštět i audio - k tomuto účelu jsem zakoupil tyto reproduktory, které jsem chtěl přes jack propojit s převaděčem.

Reproduktory: c-tech-spk-11-d4839769.htm

Pokud vás napadá jakýkoliv jiný způsob propojení nebo jiný produkt, tak budu velmi rád za doporučení.

Děkuji, Vítek.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny