Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program na zalohovanie PC - cely system, bod obnovenia

Vedeli by ste mi poradit program na zalohovanie PC - cely system, bod obnovenia, ...?
Nieco podobne ako

Norton Ghost 15
Aplikace Norton Ghost společnosti Symantec chrání počítače včetně aplikací, nastavení, složek a souborů pokročilým zálohováním a obnovením. Poskytuje účinnou ochranu pomocí nových funkcí, jako jsou zálohy mimo pracoviště a integrace se službou Symantec ThreatCon, a zvýšený výkon, vzdálenou správu, funkci LightsOut Restore a další možnosti.

Aplikace Norton Ghost nabízí výběr typu zálohování: celý systém (bitová kopie disku) nebo určité soubory a složky. Šifrování a kontrola chyb pomáhá zajistit bezpečnost dat v zálohách a komprese, přírůstkové zálohy a automatická správa záložních souborů minimalizují nároky na velikost úložiště. Nyní je navíc možno zkopírovat body obnovení na server FTP, což usnadňuje správu záloh mimo pracoviště.

Aplikace Norton Ghost je připravena k použití vždy, když potřebujete obnovit celý systém nebo jen určité soubory. Software Recovery Disk umožňuje spustit počítač, vyhledávat viry nebo chyby na pevném disku, nebo zahájit proces obnovení dokonce i když nelze spustit operační systém.

Dakujem

Předmět Autor Datum
1000x řešené ... pohledej.
dsa 05.11.2023 16:08
dsa
Tady jich je celá řada.
Kyncl 05.11.2023 16:11
Kyncl
ok, dik moc.
prg 05.11.2023 16:12
prg
A Windows obsahují nativně jeden už od verze 7. poslední
Kyncl 05.11.2023 16:13
Kyncl

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru