Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Náhlavní sluchátka k poslechu hudby - Doporučení

Já bych s podobným dotazem šel na nějaké audio fórum a ne na počítačovou poradnu.

na poslech metalu, grunge

To druhý vůbec netušim, co je. Značkový sluchátka, když chceš, aby to hezky hrálo, tak jsou drahý. Druhá a neméně podstatná věc u náhlavních sluchátek je, aby tě za půl hodiny nezačala bolet hlava díky špatně zvoleným náušníkům a u tohohle parametru taky vůbec nehraje roli značka ale cena.

Já znám v podstatě jen BT sluchátka, takže s kabelovýma moc neporadim. Jestli bych řekl, že mají nějaká BT náhlavní sluchátka super poměr ceny a kvality, tak je to Edifier. Jenže se začali specializovat na SONY, takže podporujou bezdrátově jen SBC (málo kvalitní) a LDAC (proprietární technologie SONY, kterou třeba na PC nenajdeš), tudíž pokud to nechceš hrát na mobilech předevšim od SONY nebo na jejich zařízeních, tak jsou tyhle sluchátka zabitý a to samé platí pro většinu sluchátek od SONY.

Když to vezmu obecně, tak dražší sluchátka od Sennheiseru, Bose, Denonu, Audio-technica, prostě těch zavedenejch značek budou dobrý, ale jestli se specializuješ na konkrétní žánr, tak máš asi svou představu, jak by to mělo hrát a potom je třeba si dojít někam, kde tě to dovolí vyzkoušet.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny