Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Adblock na youtube co finguje

Ty mas s YT problem, ty si najdi alternativu.

Aha, tak to potom vážne uniká podstata existencie poradne. Keď sa tu poradí "máš problém, rieš si ho sám".

A Dailymotion je ťažko alternatíva. Pretože reálne alternatíva nie je, preto tu riešime adblock, čo je jediný reálny spôsob ako je možné na YouTube fungovať a neplatiť za niečo, čo danú hodnotu nemá...

predstav si že žiješ na Zemi, kde by na trhu bol len jeden obrovský potravinový reťazec (monopol), a pár drobných čo by predávali jeden druh cestovín, predávali by jablká, ale nemali banány, nemali pomaranče, mali by len bravčové mäso ale nie kuracie, nemali by mnoho iných potravín... Si kuchár/pekár a potraviny potrebuješ. Logicky kupuješ tam kde je majú (u monopolu), kde avšak predávajú aj obrovské množstvo humusu, nízkokvalitných výrobkov, zdraviu škodlivých výrobkov, atď., Okrem toho ale tento monopol predáva jeden banán za sto tisíc € (avšak len v balení spolu s miliardov kusov tých nízkokvalitných výrobkov), alebo za virtuálne body na club kartičke, ale pre získanie club kartičky musíš vyplniť o sebe miliardu údajov a čakal v 24 hodinovom rade (pri čom by si mal vždy možnosť kúpiť len jednu položku a musel čakať ďalších 24 hodín na ďaľšiu... alebo je tu možnosť to obísť a vypísať údaje z "neexistujúcej identity", pretože to systém neoveruje "až tak dobre", a obehnul by si 24 hodinový rad. Akú možnosť by si volil?

- Zaplatil by si sto tisíc € za banán (zaplatil si YouTube Premium),
- Vyplnil o sebe miliardu údajov a čakal v 24 hodinovom rade (e.g. čakal kým skončí reklama na YouTube)
- Nakupoval by si len v malých reťazcoch (však je to "alternatíva", aj keď by si ani náštevou dvadsiatich takýchto nemal ani polovicu z potravín čo potrebuješ k vareniu) (e.g. Dailymotion a alternatívy k YouTube)
- Snažil sa situáciu obísť "falošnou" identitou bez čakania v rade a nadával na všetok nekvalitný materiál, ale kvôli pár určitým aj tak mal možnosť nakúpiť len tu. (e.g. AdBlocker)

No asi každý s IQ37 a viac odpovie štvrtú možnosť. (moju možnosť, a súhlasí so mňou)

Proste alternatíva v pravom zmysle neexistuje, pretože všetky ostatné reťazce nemajú nič ani z toho 1% kvalitného obsahu na YouTube, to však nič nemení na situácii že 99% obsahu na YouTube je totálny hnoj.
A logicky nebudeš platiť aj za ten hnoj, keď chceš len to 1% obsahu, ktoré je kvalitné, ale reálna hodnota tohoto obsahu je nižšia než cena, za ktorú si pýta YouTube peniaze.

Proste:

video A je len a len na YouTube... hodnota videa A je 0.49€, toto video chceš.
na YouTube je aj video B, C, D, E, F, čo sú ale odpad ktorý nechceš.
Alternatívy nemajú video A.

Si nútený používať YouTube, aj napriek tomu že všeobecne je obsah nekvalitný.
Ak však chceš pozrieť video A na YouTube oficiálnou Google cestou, musíš platiť aj za video B, C, D, E, F a ďalší odpad na platforme a to celkovú hodnotu 12€ či koľko to je.
Alebo použiješ AdBlocker, a video A máš k dispozícii na YouTube bez platenia i reklám.

Ja teda už rozhodnutý som... AdBlocker... a čakám kým pre YouTube skutočne vznikne konkurencia kde by sa to 1% kvalitného obsahu objavilo. Ak áno, s YouTube by som okamžite skončil. Nič však nemení na fakte že YouTube i Google sú monopol a ich praktiky sú silne protimorálne. A to vie nie len EFF, a podobne, ale už aj samotné EÚ. Google si stanovuje nezmyselné ceny, nezmyselné množstvo reklám, a nezmyselný celkový systém kvôli zisku, a pri tom silne porušuje protimonopolné pravidlá. A ľudia majú právo nadávať....

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny