Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "herní" monitory

To je jedna věc a potom ghosting a rozmazaní, někde jsem četl, že 360Hz TN už má při pohybu, tak ostrý obraz jako 120Hz OLED, čímž mířím na technologii panelu, např. VA mi tak při tmavých scénách tak strašně mazal, že obraz při 30 fps i méně byl plynulý, ale celkově z obrazu jsem neměl dobrý pocit.

Občas mi přepne i mobil (AMOLED či podobné) do 60Hz a není to pro moje oči použitelné, prostě i za cenu o dost menší výdrže na baterii používám 120Hz, protože rozdíl je výrazný v plynulosti animací (scrolling apod.) a na to jsem se ptal víc lidí, kteří ten rozdíl viděli okamžitě.

Ale něco ve stylu vezmu 240Hz monitor nebo 360Hz monitor? Jsou dost mimo a přijde mi to dost extrém řešit, protože tyhle monitory jsou většinou jenom vyboostěné jinak naprosto obyčejné TN, IPS...

Dost bývá pro mě důležité třeba HDR, jinak hraji spíš singleplayer, ale i multiplayer hry, teda ne úplně kompetitivní, např. BF2042 nebo Tribes (velmi rychlé tzv. FPS-Z) a většinou bývám z těch lepší a to používám i bezdrátovou myš, což by někdo řekl, že to má odezvu, což má asi všechno (další věci jako pooling rate klávesnice a myši na 1000Hz - vyšší cpu zátěž, server s pingem max. 20 ms...)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny