Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem MikroTik RB941-2nD-TC jako AP klient + router + AP vysílač

A kdo si koupil MikroTik RB941 jako hlavní router do domácnosti? Já si ho třeba koupil na zkoušku k zkušebnímu O2 VDSL Internetu za 149 Kč/měsíčně, který budu mít ještě min. 4.5 měsíce a když mi ho prodlouží, tak pak se uvidí. Momentálně na něm neběží nic, zatím jsem jej jenom zkušebně zprovoznil, v ostrém provozu bude na něm 1x NB přes WiFI ve vzdálenosti cca 2 m a 1x síťová tiskárna přes Ethernet. NB nemá LAN a kabel by stejně musel ležet na koberci, kde se chodí, takže by to nebylo moc bezpečné, tiskárna bohužel WiFi nemá, takže ještě ji budu muset přestěhovat přímo k Mikrotiku. Myslíš, takhle "složitou" lokální síť ten MikroTik RB941 neutáhne?

A když mi odpojí O2 VDSL a MikroTik 941 zvládne fungovat jako AP klient + router + AP vysílač, tak jenom změním jeho nastavení, z mobilu udělám HotSpot a pofrčím se stejnou topologii sítě dál.

PS: Doma mám kabel od UPC/VF a VF Station (Arris), ale po výměně modemu se mi začaly sekat IPTV a zatím jsem nezistil, jestli je to modemem, Internetem anebo IPTV ...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny