Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno "Zaseklý" přesun souborů

Zdravím,
měl bych opět prosbu. Když přesouvám soubory např. z WinRaru do složky ve Windows, tak okénko o přesouvání se vždy sekne. Pokud přesouvám všechny soubory, tak většinou na konci extrakce s tím, že okno zmizí po 2-3 minutách (i v rámci přesunu jen jednoho malého souboru), když přesouvám jen některé soubory, zasekne se na určitých procentech a i klidně po hodině se nic nemění, ve správci úloh mi to píše, že Průzkumník Windows neodpovídá... to ale myslím dělalo vždy, ale nikdy to tak dlouho netrvalo.

Všiml jsem si i mnohem delšího načítání obsahu složek, seknutí při přejmenování souborů, celkově v tom průzkumníku vše trvá hrozně dlouho.
Předtím jsem měl v počítači 8GB RAM, nedávno jsem zvýšil o 16GB na konečných 24GB. Zároveň používám Google drive, který si bere celkem značný podíl RAM (někdy její využití šplhá až k 97% až počítač vypadne), no třeba nyní mám celkové využití RAM 71% (Google drive si z toho bere "jen" 61,5%) a celý výše popsaný problém přetrvává. Mám dojem, že by za tím vším mohl stát on, a pokud je má domněnka správná, jde nějak určit, kolik si například může ten Google vzít paměti? Nebo ho musím natvrdo vypnout a celý proces opakovat? Nebo za tím vším celým je něco úplně jiného? Díky!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny