Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem wifi připojení

Dobrý den

Mám takový problém s připojením PC k modemu huawei hg52Oi.

Ale od začátku.

Objednal jsem si od O2 internet 8mb. Moje linka ale podle operátora dosáhne pouze rychlost 6mb. Ok, modem došel do 2 dnů. Samozřejmě mi nešlo se vůbec připojit, tak asi po 4 hodinovém volání na O2 linku mi sdělili že mi zdvojili IP adresu. V Pořádku tedy, do druhého dne to opravili. Signál byl potom velmi nestabilní a linka 6mb prostě neutáhla, připojil jsem se asi 2x a to brzy ráno. Používám pci kartu asus WL-138ge v PC které je vzdáleno asi 15 metrů. Signál je vynikající. Rychlost stahování teda odpovídala těch 6mb.
Chtěl jsem mít samozřejmě stabilní připojení tak jsem kontaktoval technika od O2 aby mi to přijel spravit. Po dvou dnech přijel a vše dal do pořádku. Teď mám stabilní připojení asi 3,5 mbs, nic nepadá vše je v pořádku.
A teď ten problém. Nemohu se s pc připojit k modemu. Vše sem znovu nastavil přes lan. K modemu se sice připojím a k internetu občas také ale maximální rychlost je 80 kbs. Síla signálu je asi 90 procent. Když se připojím v té samé místnosti s notebookem tak je vše ok a rychlost asi 3,5 mb. Používám Vista 64 bit. Zkoušel jsem ale na pc hodit i xp s SP2 a ten samý problém. Nevíte prosím Vás jak na PC docílit oné rychlosti 3,5mb jako na notebooku? Jsem už bezradný.

Děkuji

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru