Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Který z těchto dvou počítačů by byl lepší na hry?

Nemůžu souhlasit.Repasované počítače prodáváme také. Určitě je otázka ceny, někomu stačí ojetý počítač v ceně 1200-2000kč bez dph a pak bych řekl že se to vyplatí. Někteří pak přijdou a chtějí přidat pamět, dvd vypalovačku zvětšit hdd - čili koupili blbě.

Co se týče těch lepších a kvalitnějších dílů, tak zatím jsem si nikdy žádného nevšiml a rozdělaných jsem těch pc měl dost. Myslím je to takový oblíbený PR reklamní kec dovozců těch sestav.

Jsou to sestavy velkých výrobců a ti jedou především na cenu. Například kondenzátory se na deskách kazí stejně jako na jiných a koupě něčeho takového s 6ti měsíční zárukou je dost odvaha.

Desky jsou často osazeny tím nelevnějším podle vzorce rychlý procesor prodává a k tomu vrazíme to nejlevnější (viz ten sis čipset u tady jedné sestavy). Dost častou jsou desky základní desky speciálních rozměrů (hlavně desktopy) a tedy nevyměnitelné za nějakou standardní atx.

Nedávno se jednomu zákazníkovi pokazili tři značkové HP NErepasované počítače z deseti co bral.Těsně po záruce.Stejná závada - mrtvá deska, roztočí se jen větřák na max. otáčky.Opravit to jde, HP chce za desku 5500 bez dph. Ať jdou někam:-D Pravděpodobně HP šetřilo na desce a pro 3ghz Presscot podcenilo napájecí obvody.

Jako speciální bonus mají některé tyhle počítače speciální zdroje (čti dražší) a normální se do bedny nevejde.

Můj názor - než kvalitní repas to radši to nejlevnější s 2-3letou zárukou. Některé šmejdy už vymýtil čas (desky tomato,matsonic) a značkové desky gigabyte a asus jsou doprodejové řady čipsetů velice levné.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny