Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Který z těchto dvou počítačů by byl lepší na hry?

Je to určitě sázka do loterie; ovšem třeba v práci máme Delly které jedou pět dní v týdnu od nevidím do nevidím, a není problém... Určitě nelze zobecňovat podle dvou kompů co mám doma (oba Dell), určitě lze narazit na šunty i mezi tímto, ale ve firmě kde jsem je kupoval mi říkali že kdyby něco že dílů na to mají vagon a záruku dávají 12-ti měsíční. Kamarád si PC staví sám, a těch problémů? Pravda, možná je lemro a seskládá to stylem pejska a kočičky když vařili dort, ale jak vím že tohle někdo v garáži kdo prodává i nové kompy neudělá taky?
Obávám se že se v hlavním neshodneme, každý máme na problematiku repasů jiný názor... Já říkám, ano, ale s tím že vím do čeho jdu a na co dát bacha. Na čem se myslím shodneme, je vyhnout se obloukem bazarovým no-name PC...
Ještě:

Někteří pak přijdou a chtějí přidat pamět, dvd vypalovačku zvětšit hdd - čili koupili blbě.
To jo, to máš pravdu. Já když jsem kupoval druhý komp, tak jsem přišel do toho krámu, řekl jsem že chci ten a ten (Dell GX280), do toho 2GB RAM (přípl. 400,-), nový 250GB HDD (přípl. 700,-) a grafiku do PCIe (přípl. 600,-) na tyto díly třeba je normální záruka 24 měsíců... Mechaniku jsem měl svoji, takže tu jsem neřešil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny