Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem BIOS - můžu nahrát jiný než který tam má být?

hehe, tak toto mi je ale sranda...

Kde tam mas nejaku urazku? kto zacal s tym "lezenim sem"?


arogantní, urážející, od věci a zcela sobecký

Arogantne to mozno vyzera, ale tak vyzera vacsina realnych veci, len si to clovek nechce pripustit, ze to je pravda. Naco sa zbytocne klamat.
Nikoho som neurazil, pokial viem.

Ano, sobecký, protože se na všechno díváš jen ze svýho pohledu a ten jediný považuješ za správný, každej, kterej dělá něco jinak je idiot.
Mozno. Ja by som toto nerobil, a energiu vyuzival na veci co maju zmysel. Ty tiez na PC z rokom vyroby 1991 instalujes WinXP? (analogia k upgradu 12r PC ktory je nanic a problemovejsi, ako osoh z neho) Este mi povedz, ze to ma zmysel :-)
Nikde nepisem, ze ten, kto robi nieco ine je idiot. Ludia niekedy robia blbosti, ktore nemusia. Alebo sa daju spravit aj lahsie (alebo sa vobec nedaju spravit :-) ) a co je na tom zle, ze im poviem, aby to nerobili, lebo to nema zmysel? Zrazu je sebecke, ked niekomu poviem ze "toto nerob, je to zbytocne a bude z toho viac problemov jak osohu" ?
Mas nejake divne myslienky :-)

90% tvých příspěvků stojí za prdlačku.

O tom by sme mohli diskutovat. Na kazdy moj prispevok mam nejaky dovod, nepisem ich len tak. A co tvoje prispevky? Mozes povedat s istotou, ze su vsetky k veci a za nieco stoja?;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny