Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Microsoft Visual Studio Express Edition

Je tam mnoho rozdielov, mozem ti napisat co je na prvy pohlad viditelne u VC++: chybajuce MFC triedy. Da sa robit samozrejme aj bez toho pouzitim inych cudzich objektovych tried alebo si urobit vlastne, volat priamo WinAPI atd. Nie je to problem a je to celkom pouzitelne ak nie je kriterium rychlost vyvoja aplikacie.
S databazou robit potrebujes co? SQL Server tam sice nebude ale SQL server predsa mozes mat cudzi, a k nemu ak je nejake API v nejakej dll tak z toho volat fcie urcite pojde. Ja osobne al s DB nerobim takze nezarucujem nakolko je osekana nejaka nativna podpora DB vo vstudiu.

MSDN library je nieco ako help, je tam popis napr. WinAPI a este asi miliardy dalsich veci. Visual studio express uz obsahuje orezanu MSDN library (tusim okolo 700MB) to je ta library express, je tam popis tych najhlavnejsich veci. Da sa stiahnut aj kompletna MSDN library, ma asi 2GB. Ak stiahnes kompletnu tak pri instalacii VStudia odskrtni MSDN express library aby sa neinstalovala s VStudiom (je to nutne) a potom nainstaluj kompletnu MSDN library.
P.S> ta msdn express by mala byt sucast kazdeho komponentu (VC++, C# atd) a v kazdom komponente je rovnaka. //edit - aha pozeram ze to zmenili, tak teraz uz je extra :) Ja som to kedysi stahoval cele - jedno iso kde boli vsetky komponenty aj s MSDN library express, to tam je tiez teraz dole ako offline install.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny