Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kontinuální plnění

Tiskárna Canon iP4300. Kamarád mi sehnal inkousty, sadu na kontinuální plnění. Nádobky které se dávají místo orig. kartrige nemají čip. Musí tam být? Jde přendat? Prý je někde na netu *.pdf s návodem, ale asi cpu do gůglu blbě položenej dotaz. Máte někdo zkušenost s něčím takovým?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
jsem v dobrém rozmaru a proto tě nepotěším. inkoustovek jsem se něco naplnil. byl to revoluční pokro…
lední brtník 05.11.2008 18:17
lední brtník
Správně, GDI nebrat. NOD rulez.:-)
Moas 06.11.2008 08:50
Moas
Mammoth tank rulezzz:-D poslední
MM_tank 06.11.2008 09:02
MM_tank

jsem v dobrém rozmaru a proto tě nepotěším.
inkoustovek jsem se něco naplnil. byl to revoluční pokrok v kvalitě proti předchozím jehličkovým tiskárnám, ale co se týká provozu docela otravný opruz. přesto jsem si pak domů pořídil taky inkoustovku, s tím že jsem rovnou nepočítal že budu investovat do nadbytečných barevných náplní - ostatně jsem vytiskl asi 3-4 zbytečné stránky než barevné náplně zaschly.
ale resuscitovat miniaturní tiskové ošizené hp hlavy za objemově praktičtější a dražší než celá tiskárna byla hovadina, kdo chce důkaz jak se inkoustovka nevyplatí, ať si pořídí hewlett packard.
takže místo výpalného za nesmyslné ucamrané náplně jsem si radši pořídil malou černobílou domácí laserovku, a při každém tisku doteď sám sebe chválím jak dobře jsem udělal.

akorát nebrat "gdi" ošizené verze, čili tiskárna má umět standartní komunikační protokol aspoň pcl5, je výhodou více rozhraní (si mručím se síťovou domácí tiskárnou přes rj45).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru