Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tisk samolepicich etiket

Zdravim, umel by mi prosim nekdo poradit jak od zacatku do konce, vytvorit etiketu na samolepici papir v klasicke tiskarne? pripadne v nejake specialni?
mam termotiskarnu na stitky, ktera tiskne jen cerne a nebo cervene, na predem stanovene stitky a to neni to co potrebuju..
Chci etiketu na pruhledny papir a nebo na klasicky, ale at je leskly s moznosti ho nalepit kam budu potrebovat.
Najde se nejaka dobra duse? youtube v tomhle selhal

Změna kategorie, původně: Periferie (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dá se koupit samolepicí papír, buď celá A4 nebo dělený. Je to jako tisk na normální papír (v lejzrov… poslední
ml1 08.02.2024 17:11
ml1

Dá se koupit samolepicí papír, buď celá A4 nebo dělený. Je to jako tisk na normální papír (v lejzrovce bude potřeba ohlídat zapékací teplotu, s inkoustovkama neni roblém). Stojí to pár korun, ale prodává se to po krabicích 100 kusů např. https://www.alza.cz/smartline-el-mf-1l210x297-d4076655.htm (teda dělaji se i menší balení, ale ty se nevyplatí, v těch 100 kusech vyjde kus pod 3 koruny).
Dalo by se zeptat v kopy centru, tam takové materiály mívají (taky jsem to tam kupoval a až kovidová uzávěra mě donutila hledat alternativu).
Pokud se požadují lesklé, to je o poznání dražší (A4 vyjde klidně na 20 korun), stejně jako průhledné fólie (když jsem hledal průhlednou fólii do inkoustovky, nacházel jsem právě jen samolepicí; uspěl jsem tehdy v místním papírnictví, tj. na místě, kde bych to nejmíň čekal), ale zase je to dostupné, jen se musí hledat.
Takže největší problém bude sehnat materiál, tisk je pak už normální.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru