Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bluetooth adaptér s LDAC nebo sluchátka

Zdravím,
potřebuji poradit. Mám v plánu zakoupit sluchátka Sony WH 1000XM5, které podporují LDAC kodek, ale bohužel nemám v PC bluetooth. Uvažoval jsem o koupi bluetooth adaptéru, který by byl pro ně ideální. Bohužel Je mi doporučováno buď něco od Fiio, což je docela drahý a nebo levnější adaptéry, ale u nich je problém. Buď nepodporují LDAC a nebo neumožňují používat k tomu zároveň mikrofon. Zároveň chci přejít do linuxu, takže pokud tu jsou nějaké lepší možnosti, tak sem s nimi.

Zkrátka, rád bych měl v linuxu sluchátka kvalitní s LDAC kodekem, aby mi fungovali spolu s mikrofonem, nějaké doporučení? Jsou tu snad lepší nebo vhodnější sluchátka? Rád bych bezdrátové, rád chodím po celém bytě, nějaké RGB neřeším a špunty nechci.

Koupit ten adaptér mi přijde jako nejlepší volba, bohužel nevím jaký a dávat za to 3000 se mi fakt moc nechce.

Rád si poslechnu rady, aktuálně mám logitech G733, které nepodporují LDAC, tak jsem chtěl upgradovat a jsou připojené přes USB dongle, předem díky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
sony wla-n7,ottocast u2air,sennheiser t100 ,fiio bta30 pro,tunai firefly...všetko je dostať aj v dat… poslední
audax mobile 13.02.2024 12:25
audax mobile

sony wla-n7,ottocast u2air,sennheiser t100 ,fiio bta30 pro,tunai firefly...všetko je dostať aj v datarte,alza etc...zrejme najlepšie by sa hodil pre Tvoje účely TUNAI FireFly CHAT,má aj zabudovaný mikrofon,aj podporuje pripojenie externých záležitostí,je možné ho dokonca použiť v aute pre handsfree účely.....ano,dá sa povedať,že tie adaptéry ,ktoré by sa hodili na Tvoj účel patria medzi tie drahšie,tie lacnejšie a najlacnejšie nezvládajú to,čo vyžaduješ....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru