Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tento pocitac - system neustale saha na disketovou mechaniku

Hezky den,
muze mi nekdo poradit z jakeho zahadneho duvodu mi od posledniho restartu PC jakmile otevru Tento pocitac neustale dokola saha na disketovku? (proste dvojkliknu, zobrazi se okno exploreru, ozve se rrrrrrrrr a az pak se nactou polozky v okne - disky, mechaniky atd...) Podotykam, ze jsem nic noveho neinstaloval, jen jsem proste po par dnech udelal restart. Mam WinXP Pro.
Diky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kdyby si nad tim jeste nekdo lamal hlavu, muzete prestat uvazovat, muze za to Syncplicity, jsem tomu…
DS 08.11.2008 02:34
DS
Tak se omlouvam, ze jsem instaloval Syncplicity se mi uplne vytratilo z hlavy .. je to uz par dni zp…
DS 08.11.2008 02:48
DS
No, neviem lebo ja zabugovany tento-pocitac explorer zapinam len v stave krajnej nudze alebo v stave…
MM.. 08.11.2008 02:56
MM..
No prave v nastaveni Syncplicity jsem se uz probiral a synchronizace A: tam neni a nebyla nikdy nast…
DS 08.11.2008 03:04
DS
mozno je v tom syncplicity treba vypnut nejake preview alebo nejake autmaticke funkcie, mozno sa ta…
MM.. 08.11.2008 03:24
MM..
Diky za tipy a rady ;-) .. zatim to asi vypada ze to poslu do haje, nejspis s tim moc nevymyslim ...…
DS 08.11.2008 03:47
DS
Takze to mam ... stacilo po zakazani tech extensions shodit a nahodit explorer (vzpomnel jsem si tot… poslední
DS 08.11.2008 04:15
DS

Tak se omlouvam, ze jsem instaloval Syncplicity se mi uplne vytratilo z hlavy .. je to uz par dni zpet a Tento pocitac jsem otevrel az po dlouhe dobe, tak jsem si toho vsimnul az ted.

V te souvislosti se chci dotazat, zda existuje nejaky nastroj na konfiguraci exploreru nebo tak neco... protoze pri instalaci Syncplicity v instalatoru letmo dokazu zahlednout hlasku "reconfigure explorer" nacez dojde k jeho restartu (plocha + panel atd...).

No, neviem lebo ja zabugovany tento-pocitac explorer zapinam len v stave krajnej nudze alebo v stave uplneho sialenstva, ale nejake nastavenia su v tento pocitac v menu nastroje-moznosti priecinka, nieco je v pravy klik na internet explorer a vlastnosti (to moze teoreticky ovplyvnovat aj explorer), ale v prvom rade by som sa pozrel niekde do nastaveni toho syncplicity ak nejake nastavenie ma, a nastavil by som mu aby sa nesnazil synchronizovat A:

No prave v nastaveni Syncplicity jsem se uz probiral a synchronizace A: tam neni a nebyla nikdy nastavena. Lze si vybrat libovolny adresar pro synchronizaci (coz mi vyhovuje na rozdil od Dropboxu), ale disketovka tam nikde neni. Jinak Syncplicity se integruje do exploreru pod pravou mys jako kontextova nabidka ale po kliku na disketovku nenabizi nic (fuguje to jen na soubor nebo adresar, na disk nikoliv).

Tou konfiguraci jsem mel spise na mysli nejaka rozsirena nastaveni kam se da vlet pres to cosi.msc ... jestli tam by nemohlo neco byt ... bohuzel ja si ted nemuzu vzpomenout na nic jineho nez services.msc a to mi nepomuze. Nastaveni ktera zminujes a co jsou pristupna primo z exploreru jsem prosel a nic zvlastniho tam neni.

mozno je v tom syncplicity treba vypnut nejake preview alebo nejake autmaticke funkcie, mozno sa ta jeho shell extension snazi uz pri zobrazovani disku (kazdeho, nielen A:) osahat ten disk a vytvarat si nieco bud na zobrazenie alebo nejaky automaticky zoznam adresarova alebo co.

Diky za tipy a rady ;-) .. zatim to asi vypada ze to poslu do haje, nejspis s tim moc nevymyslim ... pouzil jsem ten prvni na co jsem natrefil (ShellExView) a zkusil zakazat vsechny ktere souvisely se Syncplicity, coz vedlo maximalne k deaktivaci kontextoveho menu, ale problem nevymizel - vzhledem k tomu, ze nektere ty extensions jsou dll knihovny, je ale docela dobre mozne, ze to bude chtit minimalne restart.

Dale jsem podle Filemonu zjitil, ze to Syncplicity pri otevreni exploreru - tento pocitac, skutecne saha na kazdy disk (od Ccka po Hcko), ale zvlastni je, ze ne na A: :-D ...saha taky do slozky Dokumenty pod mym uctem a do slozky Dokumenty pod All Users.

IE7 nevedu, protoze pouzivam Operu tak o IE se nestaram. Nevim nakolik je IE propojeny s explorerem, protoze co vim, bezi to na jinem procesu iexplore X explorer .. ale nejaka souvislost tam je, jen nevim na jakem zakladu a do jake miry.

Takze to mam ... stacilo po zakazani tech extensions shodit a nahodit explorer (vzpomnel jsem si totiz co delal ten instalator :-D ). Ponechal jsem jen tu, co zajistuje kontextove menu. Disketovka uz nechrci, zajimave ovsem je, ze ten program jede i bez tech rozsireni ... k necemu to prece bylo. No nicmene zatim vyreseno, zde je nahled do toho vieweru (sorry za upravu). Diky moc ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru