Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Webová AI zdarma pro vytvoření série ikonek

Kde ji najít?

Inspirován otázkou https://pc.poradna.net/questions/3254665-ai-kde-zacit-tvorit-texty-videa-fotografie jsem zkusil najít nějakou AI, ale po hodině hledání pořád žádný úspěch, tak se zkusím zeptat tady:

Chtěl bych si na webowky udělat sérii ikonek pro jednotlivé kategorie, kde by nějaký avatar dělal věci podle zaměření kategorie, například
- šťoural páječkou do elektronické desky pro sekci HW
- psal do počítače pro sekci SW
- měl rozvícenou žárovku nad hlavou pro sekci Nápady
- měl nad hlavou otazník pro sekci Otázky
- atd atd

Sám tak dobře kreslit neumím a na hostování AI nemám vybavený počítač (něco se mi před časem podařilo sice stáhnout a rozchodit (spíš rozplazit), ale čekat čtvrt hodiny až dvacet minut na každý obrázek je děsný opruz a navíc se mi nepodařilo vygenerovat ani jeden trochu rozumný - vypadá to, že to mám beznadějně zastaralé a vývoj od té doby pokročil).

Takže bych potřeboval poradit něco, co je webové a zdarma. Mám účet na Gmailu, nemám (a nebudu si dělat) účet na Microsoftu.

ChatGPT 3.5 mi neporadil a neumím ho přesvědčit, aby mi udělal obrázek, placenou verzi 4 (kterou požaduje aktuální DALL-E 3) nemám. Předchozí DALL-E 2 mi tvrdí, že je jen na pozvánku a nepřijímá nikoho dalšího.

Stable difusion mi po prvním pokusu o prompt řeklo, že jsem vyčerpal cosi a mám si pořídit placenou verzi.

Předmět Autor Datum
Niečo napr. takéto? [98289-stiahnut-webp] alebo [98290-stiahnut-jpg] Vytvorila to AI... ak sa c…
pme 03.03.2024 20:40
pme
Díky, vypadá to docela dobře, teď ještě vyzkoušet, jaký styl mi dá co potřebuju a jestli tomu dokážu… poslední
gilhad 03.03.2024 22:33
gilhad

Díky, vypadá to docela dobře, teď ještě vyzkoušet, jaký styl mi dá co potřebuju a jestli tomu dokážu vnutit, aby ukázal i příslušné propriety (nebo aspoň pozice, kam půjdou snadno doeditovat)

Na pár pokusů jsem se dobral ke stylu "Concept Art" a s promptem

chibi anime girl named aiko in labcoat with solder in hand fixing electronic board, magenta hairs

mi to dalo tohle
[98292-untitled-005-jpg]

ta postavička vpravo dole je asi tak to, k čemu směřuju, jen kdyby tak ještě skutečně opravovala nějakou elektronickou desku ... ale asi k tomu půjde nějak dokopat, na víc pokusů, aby nějakou tyčí rýpala do něčeho okolo úrovně pasu. Elektronickou desku už získám snadno jinde (klidně si v KiCadu vyrenderuju třeba správně nakloněné Expanduino v rozumném rozlišení - ) a nějakou páječku už zimprovizuju :)
[98293-expanduino-i-nahled-small-png]

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru