Předmět Autor Datum
Ahoj. Zkušenost mám s oběma e-shopy a nikdy žádný problém nebyl. Když jsem někdy reklamoval u jednoh…
Lukas1982 03.03.2024 21:42
Lukas1982
Občas v Suntech něco koupím přímo, když jedu do Prahy, přímo v prodejně je výdejna a za pár minut vy…
Karel04 04.03.2024 01:08
Karel04
V Suntech jsem reklamoval základní desku. Den po uplynutí lhůty, kdy ZD nedorazila jsem jim poslal m…
yorg 04.03.2024 21:50
yorg
v obou shopech nakupuju dost často. (suntech má lepší ceny, ale blbější firemní faktury) ale nejsem…
lední brtník 04.03.2024 22:57
lední brtník
S oběma jen ty nejlepší. Lepší než u zelenáče (ani ve vánočním čase netrvá výdej tak dlouho, ne že b…
mll 05.03.2024 11:32
mll
U Mironetu jsem párkrát nakupoval, komunikace v pohodě, rychlost dodání taky, zboží rovněž v pořádku… poslední
Hanyse.k 05.03.2024 21:35
Hanyse.k

Ahoj. Zkušenost mám s oběma e-shopy a nikdy žádný problém nebyl. Když jsem někdy reklamoval u jednoho nebo druhého prodejce zboží, tak jsme se vždy dohodli na postupu jak pokračovat. Suntech má podle mě o trochu lepší ceny, ale taky to není pravidlem. Strach mít nemusíš, komunikace s nima je výborná.

V Suntech jsem reklamoval základní desku. Den po uplynutí lhůty, kdy ZD nedorazila jsem jim poslal mail, že odstupuji vzhledem k nedodržení lhůty od smlouvy a požaduji vrácení peněz. Odpovědí bylo, že neumím počítat lhůtu a má odpověď byla, že se to mají naučit oni. Výsledkem bylo, že svůj původní názor "přehodnotili" a odepsali mi, že nemám reklamovanou zásilku převzít a že mi vrátí peníze. Nepřevzal jsem ji a peníze dorazily.

S oběma jen ty nejlepší. Lepší než u zelenáče (ani ve vánočním čase netrvá výdej tak dlouho, ne že by tam nikdo nechodil, zákazníci si doslova podávají dveře, ale oni je nějak stíhají odbavovat).
Mironet má řadu poboček po Praze, dobře třeba vychází pobočka na Chodově (kousek od metra, pěší cesta je tam trochu náročnější), nebo na Invalidovně v Koldomě (tam z tramvaje nebo metra je to kousíček, ale ta pobočka je menší).
Suntech má pobočku v Modřanech, takže je to pro mě vždy dálková expedice, dá se tam dostat autobusem z Kačerova (Tylova čtvrť) nebo tramvají třeba z podolí, taky je poblíž nádraží posázavského pacifiku. Autem se dá zaparkovat na nedalekém sídlišti jakoby za tím barákem. Protože občas nestíhám do šesti tam dorazit (no ona ta cesta trvá vždy dýl, než ukazuje idos), tak vím, že nemají problém obsloužit zákazníka pár minut po šesté (je dobré tam předem zavolat), ne jako v Avacomu v libni, kde mi pan prodavač v 17:02 hrdě hlásil, že už mají zavřeno, aniž by se zeptal, co sháním (myslím, že by to byla rychlovka, šáhnul by do regálu, já bych zaplatil, já pak musel druhý den pro to do Mironetu, už jsem cestu do Libně neriskoval).
Mironet vychází většinou levněji než alza a někdy dost podstatně. Suntech má sortiment, který alza ani nevede. Mironet vycházel vždy velmi dobře zejména pokud šlo o kabeláž, jak cenově tak z hlediska sortimentu.

Ani u jednoho jsem neřešil reklamaci, tak nevím, to by totiž ten parametr, podle kterého by se to posoudilo, ono jedna věc je prodej a druhá potom následná péče o zákazníka.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru