Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sháním ovladač Realtek Audio HD pro PC Umax

Důvod? Protože ti výrobci jsou retardovaní.
Realtek na zveřejňování aktuálních verzí ovladače už hromadu let se**.
Výrobci desek/nb/zařízení si na web přidávají aktuální verzi jak se jim zachce a nechávají tam třeba několik let starou.
Microsoft na catalogu dává veřejně jen samotný ovladač bez povolovacího inf na extension. To tam je někde možná taky, ale ne dohledatejné ve vyhledávání.
Jako kdyby Realtek veřejně nemohl odkazovat na aktuální verze na svém webu.
Nebo výrobci odkazovat na aktuální verzi rovnou podle id hardware zařízení automaticky nebo někde nějaký globální odkaz (teda jako někteří to tak mají, myslím MSI).
Já stahuju ovladač na Realtek i z webu třetích stran (MDL, elevenforum, výrobci jiných desek + inf od mé desky) a nemám problém (všechny soubory jde ověřit, jsou digitálně podepsané a whql).

Co se týče tohoto Umaxu, na webu toho zařízení asi odkaz na ovladač není, jak dal odkaz Bing AI na složky Umaxu, tak tam možná je, 5 let starý... jedná se nejspíš ve skutečnosti o výrobce Morshow (aspoň podle toho Realtek ovladače), samotný aktuální ovladač není problém sehnat/vytvořit (to co instaluje HDXMorshow.inf), problém je jestli jsou potřeba i extension (to co instaluje/povoluje HDX_MorshowExt_RTK.inf), tam už problém je to sehnat, možná na MDL někde bude odkaz na ten ALL OEM ext z catalogu MS, hledat se mi to ale nechce, případně se obrátit přímo na Morshow.

To aby bylo jasno jak retardovaně je distribuce Realtek audio ovladače řešená.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny