Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reaktivace Office.

Po výměně desky jsem kluci narazila na problém s reaktivací windows a office. Windows se vyřešily protože jsem měla licenci propojenou se svým účtem. Jak je to ale s office? Konkrétně s Microsoft Office 2021 Professional Plus? Tady se mi nic nedaří.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zeptal jsem se ChatGPT jak deaktivovat licenci Office před reinstalací Windows: Otevřete jakoukoli… poslední
Kyncl 22.03.2024 18:57
Kyncl

Zeptal jsem se ChatGPT jak deaktivovat licenci Office před reinstalací Windows:

Otevřete jakoukoli aplikaci Office: Spusťte jakoukoli aplikaci Microsoft Office nainstalovanou ve vašem počítači, jako je Word, Excel nebo PowerPoint.

Přístup k účetním nastavením: Klepněte na nabídku "Soubor" v levém horním rohu okna aplikace. Poté vyberte možnost "Účet" nebo "Účet Office" z nabídky. Tím se dostanete na stránku s účetními nastaveními.

Zobrazení informací o produktu: Na stránce s účetními nastaveními byste měli vidět informace o vašem předplatném nebo licenci na Office. Hledejte možnost jako "Zobrazit informace o produktu", "Spravovat účet" nebo "Zobrazit informace o účtu".

Deaktivace nebo odpojení licence: V sekci s informacemi o produktu byste měli najít možnost deaktivovat nebo odpojit licenci na Office z aktuální instalace. Klepněte na tuto možnost, abyste pokračovali.

Potvrzení deaktivace: Můžete být vyzváni k potvrzení vaší akce. Postupujte podle pokynů na obrazovce k potvrzení deaktivace licence. Upozorňujeme, že deaktivace licence odstraní Office z vašeho aktuálního zařízení, ale budete jej moci později znovu nainstalovat a aktivovat.

Reinstalace Windows: Po deaktivaci licence na Office můžete pokračovat s reinstalací Windows podle potřeby.

Znovuinstalace a reaktivace Office: Po dokončení reinstalace Windows znovu nainstalujte Microsoft Office na vašem počítači. Můžete stáhnout instalační program Office ze svého účtu Microsoft nebo použít instalační médium, které jste předtím použili. Po instalaci spusťte jakoukoli aplikaci Office, přihlaste se pomocí svého účtu Microsoft a postupujte podle pokynů k reaktivaci licence na Office.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru