Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Velký problém s Bybit peněženkou. Poraďte prosím.

Kluci mám velkej ale opravdu velkej problém. A nevím jestli tady bude někdo vědět. Je to přeci jenom tak nějak mimo. O co jde. Jsem majitelkou Bybit peněženky. Je plně ověřená se vším všudy. Nastřádaly se mi tam nějaky peníze. Vím jak peníze poslat do peněženky, jak nakupovat krypta a jak si tam nechávat krypta poslat atd atd. Co ale nevím je to, jak si poslat peníze, konkrétně USDT, z Bybit peněženky na svůj běžný účet. Nikde jsem nenašla žádný manuál, postup, prostě nic. O bybitu jsem čučela na desítky videí ale nikde není postup jak peníze poslat z BB na běžný účet. Našel by se tu človíček, který by mi v tomto pomohl? Budu moc ráda a za případnou radu děkuji moc.

Řešení:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja sice neporadim, ale zaujimalo by ma, co vedie ludi k tymo exotickym veciam, kde je potom vobec pr…
fleg 26.03.2024 11:15
fleg
Ahoj Flegu. Ráda Tě po dlouhé době vidím psát. ;-) Podívej se, řeknu ti to asi takhle. Mám blbyho ko…
Darina Lakovičová 26.03.2024 12:04
Darina Lakovičová
Osobně bych se zaregistroval na coinmate.io. Je to kryptoburza, která podporuje (jako snad jediná) č…
Jan Fiala 26.03.2024 13:38
Jan Fiala
Děkuji Janko za doporučení. Ale nechápu ten jejich systém. Myslím systém ověřování. Registraci nemám…
Darina Lakovičová 26.03.2024 19:31
Darina Lakovičová
Obcanka nesmi byt oriznuta, je lepsi, kdyz jsou nejake male okraje kolem Uz je to par let, co jsem s…
Jan Fiala 26.03.2024 19:53
Jan Fiala
Ahoj Janko. Už jsem tu nechtěla psát protože jsi mě tak nějak navedl k tomu, abych to pochopila a zv… poslední
Darina Lakovičová 28.03.2024 04:07
Darina Lakovičová

Ja sice neporadim, ale zaujimalo by ma, co vedie ludi k tymo exotickym veciam, kde je potom vobec problem dostat sa k peniazom?
Co v pripade, ze sluzba bude mat nejake problem, kto ich potom vyriesi?

OT: Zrovna tento vikend som riesil vypadok servera na Contabe,,,co je pomerne velka DE sluzba, kde si mozete prenajat server a pod. Lenze Contabo ma telefonicku podporu cez tyzden a ta na ticketoch evidentne nefunguje, pretoze sa do dnesneho dna neozvali. Klient mal od piatku poobedia vypadok, ma tam celu uctovnu firmu a kedze je marec, kedy sa podavaju priznania nemohol pracovat cely vikend, kedze som mu problem odstranil az v nedelu vecer. Pritom Contabo doteraz asi 3-4 roky fungovalo bez vypadku, ale ja sa pytam naco mi je sluzba, kde ked je nejaky problem nema mi kto pomoct?

Ahoj Flegu. Ráda Tě po dlouhé době vidím psát. ;-) Podívej se, řeknu ti to asi takhle. Mám blbyho koníčka. Počítače. Blby proto, že to je drahej kůň. Z výplaty bych nic neutáhla a bude hůř protože Nikolka jde letos do školy takže to bude úplně o něčem jinym. Dostala jsem tip na to, že si můžu přivydělat nějakou tu korunu a to se hodí. Není to moc ale někdy, když se štěstí usměje, mám za dvě kliknutí myší 93 dolarů. Pracuji takhle jen já sama. Nikomu neplatím žádny provize. A hlavně, dělám to opatrně a nic nepřeháním. Dostala jsem rady jak co nejvíce eliminovat rizika. A ono to funguje. Nevýhoda je ale ta, že všechny provize jdou ke mně v kryptu. Naštěstí dělám jen to, kde se platí v USDT což je k dolaru v podstatě 1:1.

A v tom kryptu tápu ale zase to není tak složity. Nemusím se starat o Ethereum nebo Litecoin. To ode mě kupuje soused. A jiny krypta tam nejedou. Pošlu a od mi to hodí na stůl. To USDT je jednoduchy a to mám já. Nevěděla jsem jak to můžu vybrat. Až ten Janko mi do toho vnesl trochu světla. Tak teď víš proč tyto věci táhnou mě. A za 14 dní 545,06$. Někdo nad tím ohrne nos ale mě to pomáhá, pomáhá hodně a navíc to jsou pro mě docela velky peníze. A jestli to jednou krachne tak mě to trápit nebude. Prostě se hodně hlídám a neblbnu. Teď ještě dořešit ten výběr a pak to už půjde samo. :-*

Osobně bych se zaregistroval na coinmate.io. Je to kryptoburza, která podporuje (jako snad jediná) české banky a tuzemský převod.
Tam si vygeneruješ adresu, na kterou ti bude provize chodit. Kdykoliv to prodáš a peníze si převedeš na účet.
Posílat si tam můžeš nechat jakékoliv kryptoměny, stejně tak i prodávat.

Protože tam žádné velké množství kryptoměny dlouhodobě neuchováváš, v podstatě je po chvílích prodáváš, tak nemá smysl pořizovat hardwarovou peněženku.

Jen bych byl trochu opatrný, co se týká daňového přiznání a ty zisky bych zdanil. Přece jen je to za rok docela velká částka.

Děkuji Janko za doporučení. Ale nechápu ten jejich systém. Myslím systém ověřování. Registraci nemám hotovou. 6x jsem jim poslala občanku a pas. 6x jsem se jim vyfotila. Neúspěšná verifikace. Šla jsem to pak zkusit po sedmé a vše si kontrolovala, jak je to vyfoceny. Nádherny fotky. Ostry, nepřepáleny, žádny stíny. Neprošlo to ani po sedmy. Tak ať mi ........

Ahoj Janko. Už jsem tu nechtěla psát protože jsi mě tak nějak navedl k tomu, abych to pochopila a zvládla. Píšu sem jen proto, abych ti dala na vědomí to, že ta firma Coinmate je úplně k ničemu. Doslova na H---O. Registrace nakonec prošla. V pořádku. Jenže jsem zjistila, že tuto šaškárnu nemůžu a hlavně nikdy nebudu používat. Tvůj roční limit na vytažení na bankovní účet je ubohých 1000€ ročně. Já teď potřebuji dostat do peněženky 2227 USDT a ty následně na můj bankovní účet. Napsala jsem jim na podporu a docela rychle a česky mi odpověděli. No - česky, však mají sídlo v Praze a je to česká akciovka. Bylo mi sděleno, že si potřebuji navýšit limit peněženky. A pak to přišlo. K navýšení potřebuji dodat nasledující.

1) Doklad o výši a typu mých příjmů.
2) Název a adresu zaměstnavatele.
3) Poslední tři výpisy z banky.
4) Doklad o mém majetku, movitém, nemovitém a jeho cena.
5) Potvrzení o tom, že jsem výhradní majitelkou majetku viz výše.
6) Daňové přiznání za poslední rok.
7) Doklad o jiných příjmech jako třeba nájem, bazarový prodej, honoráře, odměny atp.
9) Ze všech dokumentů musí jasně plynout původ peněžních prostředků.
10) Musím doložit původ peněžních prostředků které chci použít pro obchodování.
11) Musím prokázat dostatek prostředků pro obchodování uvnitř burzy Coinmate. (tak toto nechápu už vůbec)
12) Musím uvést částku, kterou ročně použiji k obchodování na jejich vnitřní burze.

Chtějí prostě takovy věci, ktery nechtějí ani banky. Který nechtějí ani banky při poskytování miliónových úvěrů. Navíc to je nějaká internetová platforma bez daných pravidel, podmínek a garancí. Nechápu to. Ale jedno vím dnes jistě. Nikdy s touto firmou nechci mít nic společného.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru