Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Stahování z TV Nova

Zdravím,
chci se zeptat, jak je dnes možné stahovat pořady z TV Nova, ještě před pár týdny mi to šlo normálně, ale dnes z jejich webu nemohu nic stáhnout. Máte někdo zkušenost?
Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud máš IPTV a nějaký balíček, který umožňuje přehrání čehokoliv třeba týden zpětně - a pokud žádn…
L-Core 05.05.2024 16:09
L-Core
To mě samozřejmě taky napadlo, ale jak píšeš, nemůžeš pak na PC dělat nic jiného a když chceš stáhno…
RadekCZ90 05.05.2024 16:21
RadekCZ90
youtube-dl a yt-dlp jsou moc známé, ty si to nemohou dovolit, ale třeba přijde někdo s něčím novým.… poslední
mll 10.05.2024 13:00
mll

Pokud máš IPTV a nějaký balíček, který umožňuje přehrání čehokoliv třeba týden zpětně - a pokud žádný jiný způsob ti nefunguje - pořád na to můžeš jít hrubou silou, prostě ten program pustit na celé obrazovce a tu zaznamenat. Já si takhle nahrávám některé věci pomocí OBS Studia; není síla ani DRM, která by mi záznam obrazovky zakázala. Pravda, hodinový pořad znamená hodinové nahrávání, kdy na tomto PC nemohu dělat nic jiného.

To mě samozřejmě taky napadlo, ale jak píšeš, nemůžeš pak na PC dělat nic jiného a když chceš stáhnout několik dílů seriálů (nehledě na to, že když se ti kousne připojení, nebo vypadne internet, tak abys nahrával znovu), tak to je na celý den PC zaměstnané jen záznamem obrazovky. Proto radši počkám až některý program bude umět video stáhnout a dostane se přes tu DRM. Zachycené video stejně nikdy nebude mít kvalitu zdrojového souboru. Co jsem se dočetl, tak youtube-dl neumožňuje stahování videí s DRM kvůli autorským právům. Tak nevím jak to tedy bude se stahováním video obsahu z webů do budoucna, jestli tohle nasadí všechny weby.

youtube-dl a yt-dlp jsou moc známé, ty si to nemohou dovolit, ale třeba přijde někdo s něčím novým. Musí to ovšem být někdo ze třetí země, kam nedosáhne EU ani USA ale není zablokovaná euroamerickým firewalem.
Z čt svého času stahoval fork pepákova ytd (jeden z mnoha forků) i přes drm, ale když jsem to nedávno po dlouhé době vyzkoušel, tak to taky nefunguje, stahování jakoby proběhne, ale stažené video je nefunkční.
Pokud to počítač výkonově zvládá, dá se zachytávání obrazovky svěřit virtuálnímu počítači, kterému se vypne zachytávání myši, a to klidně poběží na pozadí. Ale je to zbytečná práce.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru