Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde najdu skener na PC?

Riesim desktop svet. Viem kde vsade bezi linux mimo desktopov. Tam s linuxom pracuju spominani hracickovia a su to spiecializovane veci.

V Ubuntu i vo Fedore mám skutočne všetko na kliknutie či dva, čo vo Windows je často aj hrabanie sa v registroch a zdĺhavé sťahovanie desiatky driverov každý zvlášť inštalovať

Dobre si pobavil, je to presne naopak. Ak potrebujes vo windows liezt do registrov, tak len v pripade riesenia vysoko nestandardnych veci. Popisujes to akoby tam bolo treba chodit 2x denne.

Skus v linuxe instalit driver/program kompilovanim. Pisat sibnute commandy na pol obrazovky, hladat, kde je v drbnutych nazvoch balickov pomlcka, kde bodka. Riesit zavislosti, ak daco nejde ako ma, je nekonecny pribeh. Kedysi som instalil nvidia driver na beznu nvidia GTX GPU v ubuntu. Naivne som si myslel, sak mam najviac user friendly ubuntu, ze to pojde na dva kliky z repozitara, ale tam to padalo na nejakej chybe. Bol z toho kompilacny pribeh plny googlenia na pol dna a na konci linux letel z HDD. Vo Windows na tri kliky hotovo.

Ked si chcem nieco na uvolnenie zahrat, tak aby som riesil emulacie a problemy s tym spojene. Nativne na tom bezi minimum hier. Posledne testovane World of Tanks. Na rovnakom nastaveni, pod windows 120+fps, pod linuxom 40. Super.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny