Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde najdu skener na PC?

Jo, preto aj blbé "numlock always on", je v Linuxe zaciarkujuce políčko kdežto vo Wondows potřebuješ regedit. Alebo half-splitting u VPN, zas len zaciarkujuce políčko kdežto vo Windows upravuješ konfiguračný súbor. Presunúť pozíciu task baru vo Windows 11 tiež už v nastaveniach nejde, len externým programom či hrabáním sa v systéme. V Linuxe 2 kliky.

Android je pre hracickovia? Neštandardný? Tak asi miliardy používateľov sú tiež neštandardný. A ty si tu argumentoval market share a stabilitu. Čo zrejme je vidieť že už nevieš ako argumentovať.

Absolútne nemáš tušenia ako to v Linuxe ide, a v živote som nič kompilovať či komplikovať nemusel, a neviem prečo by som to mal skuúšať, však ty môžeš skúsiť takto vo Windows... a možno ťa mrdne keď budeš escapovat každý parameter a file path v powershell. Rozhodne bežny používateľ v Linuxi nebude potrebovať žiadny terminál, a o driveroch píšeš nezmysli, pretože som k rôznym notebookom pripajal rôzny hardvér a nikdy som nič inštalovať nemusel, len pripojím a ide to. Či tlačiareň, grafický tablet, čítačka občianskych kariet (kde stačí nainštaloval len eID klient, žiadny driver), alebo čokoľvek iné.

Len klameš a vymýšľaš čo nie je pravda.

To že si ty neschopný, alebo hovoríš o skúsenostiach "kedysi" je mi jedno. Hlavne že BSOD a miznuce súbory či nejaké problemy pri každej aktualizácii (net plný článkov) je dôkazom stability a perfektnosti Windows. Pritom Linux so zrejme dodrbal sám... Windows by mo tiež nešiel keby som náhodne v powershell a v regedite niečo prznil a inštaloval boostre a čističe.

Práve World of Tanks funguje v Linuxe perfektne.

Sorry za pravopisné chyby, písal som na telefóne.

Chlapci, trošku se odchylujete od tématu dotazu. Kdyžtak si založte nové téma a tam si můžete pokecat. ;-) (JaFi)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny