Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem VPN klient na router

Firma pouziva OpenVPN klienta. Tajny router - no, to se prave ptam, kterej router by na to byl vhodnej, protoze se budu pripojovat budto z domu (optika od Telekomu, router netusim), nebo cosi, co ma dcera v nahradnim byte (netusim).

Proto je muj plan vozit si vlastni router, kterej pripojim do site, ve ktere zrovna budu - takze moje normalni domaci sit nebo dcercina sit bude z pohledu meho routeru WAN. Router bude pouzivat komercni VPN a vnitrni sit se bude tvarit, ze je v Nemecku, a tim padem se potom muj firemni klient (OpenVPN) na mem notebooku pripoji na firemni VPN server jako kdybych byl v Nemecku.

Treba o NordVPN se tvrdi na Wiki, ze "K dispozici je i manuální nastavení pro bezdrátové routery, zařízení NAS a další platformy." - takze to beru tak, ze minimalne tenhle komercni poskytovatel nepotrebuje specialniho klienta. Ja bych to asi nejak nakonfiguroval sam, ale moc tomu nerozumim, takze kdyby mi nekdo napsal "Kup si router XY nebo nainstaluj HCHK na RasPi, zaplat si komercni VPN od WZ, na routeru nastav BFLM", tak by mi to celkem usnadnilo praci :)

Moje predstava HW konfigurace:
[laptop s firemnim VPN klientem] ----- [tajny router s XXX-VPN] ------ [domaci router kdekoliv na svete]

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny