Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Po odinstalovaní programů o velikosti 3 GB uvolněné místo vzápětí zmizí.

Služby s úsporou místa? Třeba hibernace, virtuální paměť na disku a pod.

Větší disk mám v šuplíku již pár let, stejně jako nový PC, ale rozebrat D5290 2in1 není tak jednoduché a nemám pár dní klidu na experimentování a zálohování, jelikož je to pracovní PC, mám na něm fakturaci, takže kdykoliv, když se objeví zákazník, musím se sbalit, pádit do kanclu a fakturovat.

U mě je to totiž tak, že když mám čas, tak nemám potřebu něco měnit a strašně nerad dělám něco zbytečně, čti jsem líný, a když to změnit potřebuji, tak už nemám čas. Když jsem musel měnit baterku, jelikož se nafoukla a vytlačovala displej, tak jsem měl ještě 1/2 disku prázdnou, takže jsem jej měnit za větší nepotřeboval, nyní mi místo dochází, ale rozebrat 2in1, naklonovat disk, ověřit funkčnost a znovu 2in 1 poskládat vyžaduje čas, který nemám a pravdu říct, ani se mi do toho nechce. Raději bych smazal pár zbytečných souboru a myslel jsem, že 6 GB bude stačit, ale Windows mi do toho hází vidle, a stále netuším jak.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny