Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem system intrudet

Zdravím mám problém,
někdy při startu systému se stane že mě skočí BIOS a v něm hláška "System intredet chassis fan"... a ještě něco co se týká Case,no zkrátka vím že to znamená že když je otevřený kryt(bočnice)u Case tak to zaznamená čidlo a zakáže start,taky vím že se to dá nstavit aby to neukazovalo tohle a taky to mám tak nastavený na Disable ale stane se někdy že se to samo přenastaví na Enable třeba když to spouští Máma tak potom neví co má dělat.Poraďte jak to navždy ukončit tohle varování blbí?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ta hlaska je naozaj "System intredet chassis fan"? To nie si schopny ani opisat spravne 3-slovny nap…
MM.. 13.11.2008 15:46
MM..
Děkuji za kritiku ale napsal jsem to hlavní z té hlášky psdal jsem že vím co to znamená ale nevím ja…
Joeman 13.11.2008 20:34
Joeman
Aby ti niekto spravne poradil. Preco by ti mal niekto spravne poradit? poslední
MM.. 14.11.2008 00:57
MM..

Ta hlaska je naozaj "System intredet chassis fan"? To nie si schopny ani opisat spravne 3-slovny napis?
Ked sa ti sam od seba prenastavuje BIOS tak kupit novu knoflikovu baterku do zakl.dosky, maju urcite v kazdom druhom elektre (vyber ju z dosky a pozri si na nej oznacenie a kupujes novu so stejnym oznacenim). Alebo PC nevypinaj z 230V potom sa ti nic nebude samo prestavovat aj ked je knoflikbaterka vybita.

Děkuji za kritiku ale napsal jsem to hlavní z té hlášky psdal jsem že vím co to znamená ale nevím jak to odstranit a všichni to pochopily ale vy musíte mít poslední slovo co?Děkuju za radu ale už vím že mám koupit novou baterii a ano umím opsat správně tři slova ale proč bych to dělal?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru