Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zvukove ovladače

Dobry den nedavno som len tak zo zvedavosti skušal program steelseries sonar ktory ma trochu upravit zvuky konkretne to bolo na hru escape from tarkov kde to odporučali niektory hrači ktory to využivaju program som stiahol chvlu využival povedal som si že to nepotrebujem odinštaloval som ho a nastal problem že original zvuky su prišerne bez nejakej kvality od vtedy som rišiel rozne Yt navody ako reinštalovat ovladače riešit obnovu troubleshot a skušal som už všetko možme až ma napada už len reinstal celeho windowsu skušam to aj tu či by niekto nevedel poradit ako fixnut tieto zle zvuky mam sluchatka logitech x pro a neviem čo spravit aby som mal normalne zvuky mam ich nekvalitne všade pri pozerani videa /filmu/hudby skušal som už reinstal /unitsal /reštart skoro všetko dakujem za každu radu

Předmět Autor Datum
Jedna možnost: odeber zvukové zařízení včetně SW (ze správce zařízení), restart. Druhá možnost: odin…
dsa 31.08.2024 11:43
dsa
ako som už pisal toto som už skušal kompletny unistal so všetkym nič nepomohlo
patrk225 31.08.2024 12:16
patrk225
Nejdříve začni psát jako člověk. Říkají Ti něco čárky a háčky, interpunkce? Píšeš, že jsi zkoušel vš…
Lukas1982 31.08.2024 12:02
Lukas1982
ano jasne zaklad je spomenut pravopis ako v školke :D ved vy ste dokonaly nikdy ste nič zle nenapisa…
patrk225 31.08.2024 12:18
patrk225
ja spis obdivuju ty kolegy, co to po tobe precetli. ja tu zaplavu bezodstavcoveho hnoje okamzite vzd…
brum brum 31.08.2024 12:27
brum brum
:D tak my napište prosim vas kde som napisal chybu že sa to realne neda prečitat okrem toho prečitaj…
patrk225 31.08.2024 12:31
patrk225
nechápeš čárky za vedlejšími větami, neumíš ani obyčejné tečky za větami = interpunkci. takto píše j…
brum brum 31.08.2024 14:07
brum brum
Tak je rozdíl udělat chybu a mít v podstatě celý příspěvek špatně. Jinak přeinstalovat systém se dá…
Wikan 31.08.2024 12:29
Wikan
pridem o hromadu suborov veci zalohovanie by tiež trvalo nejaku dobu Pokud zatím jen uvažuješ o zál…
Karel04 31.08.2024 12:31
Karel04
Já, když jsem to dal do překladače a nechal to opravit, tak jsem se nestačil divit, kolik chyb tam b…
eiskaffee45 31.08.2024 14:15
eiskaffee45
No zrovna ty máš co říkat :-D
Wikan 31.08.2024 14:26
Wikan
Napísal si samú omáčku, ale nie to najdôležitejšie: PC, alebo NB? Ak PC - zvukovka dedikovaná, alebo… poslední
yYy 31.08.2024 15:47
yYy

ano jasne zaklad je spomenut pravopis ako v školke :D ved vy ste dokonaly nikdy ste nič zle nenapisali :D preinstalovanie windowsu niečo stoji pridem o hromadu suborov veci zalohovanie by tiež trvalo nejaku dobu tak tomu chcem zatial predist a skusit sa tu poradit

:D tak my napište prosim vas kde som napisal chybu že sa to realne neda prečitat okrem toho prečitajte si najskor vaš komentar a potom komentujte moj :D použily ste 2-3 bodky čarky aj to len ako sa vam chceli mimo logiky ale inak nič :D žiadne Diakritické znamienka nič napišete 2 riadky a ste hrdina ale vidim že pc poradna už nieje to čo byvala kedysi tak dakujem za pomoc všetkym a dovidenia

nechápeš čárky za vedlejšími větami, neumíš ani obyčejné tečky za větami = interpunkci. takto píše jen někdo, kdo propadnul už na základní škole.
místo pokusu to rozumně napravit (třeba napsat znovu stručně / čitelně) tu jen napadáš lidi.
svůj nekonečný výlev ani neumíš rozdělit do odstavců, aby text dával nějaký smysl. proto k tomu hnoji nebylo co napsat, protože nejde číst.

no a když ti vadí, že klofu do mobilu bez diakritiky, nevadí ti třeba můj původ, barva srsti, členství ve straně? nechceš to jít někam udat nebo to zakázat?

pridem o hromadu suborov veci zalohovanie by tiež trvalo nejaku dobu

Pokud zatím jen uvažuješ o zálohách a tedy žádné nemáš, tak je velká pravděpodobnost, že jednou o ta data a soubory stejně přijdeš. A záloha celého funkčního systému (tedy po vyřešení problému pro příště) tak dlouho netrvá.
A píšeš líp než ve školce, my tam ještě pravopis neprobírali:-D a dokonce už umíš napsat háček nad š a č.

Napísal si samú omáčku, ale nie to najdôležitejšie: PC, alebo NB? Ak PC - zvukovka dedikovaná, alebo integrovaná? Aký OS?
Mnohí ti poradili - pokiaľ to nevieš, daj si to "opraviť" znalejšiemu. Inak - každý komponent v PC/NB má svoje označenie a VID (Vendor ID) a podľa neho sa dá vždy nájsť o danom komponente nájsť dostatok info a dokonca i originál ovládač. Takže - zisti si VID, vyhľadaj, stiahni, nainštaluj, reštaruj, spusti, pretože z tvojho elaborátu mám dojem, že sa ti tam napchal generický ovládač od M$.
Pokiaľ to nevieš - už od Win7 OS obsahoval sadu ovládačov (generických) od M$ na to, aby v prípade chyby, odinštalovania a pod. bol OS schopný v základe fungovať - t.z. komunikácia, klávesnica, zvuk, obraz. A mám dojem, že u teba ten tvoj pokus odstránil tvoj ovládač a odinštalovaním (bolo to vôbec odinštalovanie, alebo obyčajné, hrubé vymazanie?) OS nenašiel ovládač a tak tam priradil ten svoj zo svojej "zálohy".

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru