Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aký kamerový systém pre dom odporúčate?

Neviem preco, ale som alergicky, ked tu niekto marni cas ostatnych a vymysla <>.
Za mna to zhrniem a uz sa k tomu nebude vracat, a odporucam to aj ostatnym v ramci zahovania si dusevneho zdravia.
Moznosti
1. Neznackova Cina, Suma do 30 eur, nahravanie na SD, alebo cloud. Cloud je plateny (vzdy). Vyhody cena, nevyhody je ovladanie len cez telefon, respektive na ovladanie cez pc uz potrebujes skill (ten nemas). Mne sa podarilo rozbehat aj kamery, o ktorych predajca tvrdil, ze na pc nejdu, ale niektore modely naozaj nemusia na tom pc ist. Kamery nemaju webove rozhrania, nefunguju bez netu.
2. D-Link, TP-Link a spol. Uz lepsia optika, vyssia cena do 50 eur. Cloud plateny, karta v HUBe, pripadne interna pamatova jednotka. V opacnom pripade nutna kupa NVR(HUB), takze dalsich 30 eur cca. V tejto cenovej relacii vsak este neocakavaj WDR, uz vobec nie hw, takze dat do vchodu, casto oproti dveram je kontraproduktivne, pretoze ked niekto vojde neuvidis ho kvoli svetelnym podmienkam. Vacsinou kamery este tiez nedokazu fngovat bez netu.
3. Cenovy priemer. Dahua, UNV, Hikvision (najbeznejsie pouzivane), nahravania na kartu alebo NVR, Cena od 50(kam) alebo od 200(spolu s NVR) eur (bez disku). Dobra optika, odladeny sw, ovladanie cez mobil alebo pc. WDR byva aspon sw, obcas sa uz moze vyskytnut aj hw. Kamery su dostupne aj na priamo, bez pripojenia na internet.
4. Komplexne riesenie AJAX alebo Vivotek. Ocenis najme funkcie ako smart search, cize ak budes niekedy nieco riesit so zaznamom nestravis tam mladost. Cena v stovkach eur. Nerobia wifi modely kamier, nutnost pripojit len kablom.

V kazdom pripade ku kazdemu rieseniu s tym, co mas potrebujes datovy pausal pre ten tvoj LTE modem, ak chces riesit online obraz, ci prezeranie zaznamu, alebo nebodaj nahravanie do cloudu potrebujes pausal v desiatkach GB dat. Pozri si ceny mobilnych operatorov. Su to desiatky eur/mes. Pytaj sa kto to bude platit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny