Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aký kamerový systém pre dom odporúčate?

"nie však na SD kartu. Ten je vraj neistý."

- jen pro zajímavost, přes 2 a 1/2 roku mám v teráriu strčenou tuhle hračku za pár stovek: https://www.alza.cz/tp-link-tapo-c110-home-security-wi-fi-camera-d6542765.htm

- mám tam strčenou nějakou microSD kartu kterou dokolečka přepisuje. A vše šlape jak má, absolitně spolehlivá věc typu "plug n forget". Přes mobil si zkontroluju co se kdy dělo, označí na timeline kdy jsou nějaké události, kartu to zatím neupsalo (nějaká tuším 128GB Kungston Canvas Go = cca. týden záznamu), nikdy s tím nebyl jediný problém. K tomu mi z z ní teče i rtsp:// stream který si můžu zpracovat externě, taky naprosto spolehlivý.

Vůbec jsem nečekal že něco tak levného pojede tak spolehlivě - neřeknu špatného slova, nemám jedinou výtku. Při té ceně má dokonce i noční režim s IR přísvitem. Kvalita obrazu je samozřejmě poplatná ceně, ale jde to.

[1727939572-e9c6f.jpg]

Jasně, není to "kamerový systém", když tu kameru někdo urve, ukradne, je to fuč včetně záznamu atd. Ale - stojí to sedm - osm stovek (30€). Karta do ní stála půlku toho co kamera. ::)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny