Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cena opravy IBM T40p?

Dobrý večer,
byl jsem před problémem s grafickými kartami u notebooků IBM z řady T4x varován, bohužel však později než by bylo třeba. Bohužel mám to štěstí, že se u mě tento problém začal projevovat (rozpadávání obrazu, někdy úplné problikávání), a jelikož mám tento notebook asi čtvrt roku (z Gigacomputeru, záruka byla měsíc - repasovaný notebook), tak si nemohu dovolit kupovat nový. Zajímá mě tedy přibližná cena opravy tohoto problému, jestli jsou tedy někde (ideálně někde v okolí Letovic, Boskovic, nebo v Brně) schopni a ochotni tento model ještě opravovat, nebo jestli to jde nějak bezpečně (v rámci možností) a dlouhodobě (alespoň do konce školního roku) opravit v domácích podmínkách.

Předem děkuji za odpovědi k tématu

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
podívej se dobře na ty podmínky od gigacomputeru, na co se vztahuje "záruka" 1 měsíc. protože vadná…
lední brtník 15.11.2008 16:41
lední brtník
zda je taková záruka v pořádku (na slevněné/použité zboží je tuším rok). Rok pak platí tzv. odpověd… poslední
Dale Cooper 16.11.2008 09:44
Dale Cooper

podívej se dobře na ty podmínky od gigacomputeru, na co se vztahuje "záruka" 1 měsíc. protože vadná grafika je neopravitelná jinak než výměnou základní desky. čili platit za notebook který vydrží 1/4 roku a je mimo záruku, to by byl od gigacomputeru dobrý ojeb.
na druhé straně za ty prachy co to stálo - už se vyplatí navštívit nějakou právní poradnu na spotřebitelské právo, a poptat se zda je taková záruka v pořádku (na slevněné/použité zboží je tuším rok).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru