Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aky notebook na internet a filmy?

No ked je tym "par" myslene 2 roky

Ne, zrovna dva jsem na mysli neměl - hádal jsem při hezkém zacházení několik let, a to v případě R61i platí (pokud pomineme nějaké velké nehody nebo problémy kusu).

Několik lidí kolem mě má doma např. i starší obyčejné Asusy, jejichž stáří atakuje 4 roky a stále funkční, někdo max. nějaké drobné problémy s panty (vykývané, v jednom případě prasklina, zato starší Acery povětšinou praskliny i po roce, ale nechci paušalizovat - opravdu často záleží i na způsobu používání konkrétní osoby, i když Acer k těmto prasklinám způsobem konstrukce a použitého materiálu inklinoval).

Je skutocne nevyhnutny dvojjadrovy procesor a 2GB ram? Viem ze pre bezny multimedialny pocitac sa to odporuca, ale tento notebook nebude urceny na hry.

Tak ono už se stává pomaličku takřka standardem, aby měl i levný notebook 2GB RAM a nějaké "core2" (pomineme-li netbooky). Jednojádrový Celeron s 1GB RAM se s Vistou dá provozovat také, ale buďme upřímní - to je fajn spíše na XP, pokud jste ovšem trpělivý a máte více času - klidně ;-). U nás v práci loni koupili jeden levný (nejlevnější) notebook Acer Aspir (?) s Vistou Basic, Celerem a 512MB RAM, jako takového záložníka, kdyby někdo potřeboval a zrovna svižník to nebyl - nikdo ho nechtěl :-D! Navíc po půl roce odešel a byl cca měsíc v servisu. Vykvákli se konečně na tyto strojky a jejich slavný servis a koupili aspoň levné HP s 2GB RAM.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny