Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internet na cesty

3. cdma má díky nízkému kmitočtu slušné pokrytí a spojení snad je mobilní. ale dodávané čínské šmejdy od trotlotelu, které se raději nesmí přenášet (tj. demontovat), to je za trest.
Dovolím si nesouhlasit
ale modemy od trotlotelu jsou prakticky nepřevozný šmejd.
Opět balamutíte některé uživatele, nevím jestli z neznalosti nebo opravdu z vlastní zkušenosti. CDMA využívám téměř rok k naprosté spokojenosti, samozřejmě myšleno v rámci možností. Není to samozřejmě tak rychlé jako "domácí pevné" připojení, ale je to mobilní, takže tak je to potřeba brát.
Před cca 3,5 rokem jsem přes GPRS administroval a vytvářel eshopy a musím říct, že to také nebyl problém, i když s rychlostí CDMA se to nedá samozřejmě srovnávat, ale.....

Jinak jsem se opravdu pobavil některými odpověďmi:-D. Dotazující asi opravdu spíše potřebuje něco strkat do díry, než mobilní připojení (myšleno bez urážky, ale nemohl jsem si pomoct).
Celkem nechápu proč se na něco ptá a potom ani nijak nereaguje. Ale to je nejen zde celkem zvláštní úkaz. Asi to dotazující zase tolik nepálí, aby byl jejich problém vyřešen.
Přeju hezký den.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny