Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovladač zobrazení nvlddmkm přestal pracovat

Nejde len o ovladace na grafiku ale aj o ovladace napr. chipsetu, nainstalovat najnovsie ktore asus pre ten notebook na webe ma (www.asus.com)
Ono to moze byt aj problem tej hry, skus tam pustit napr. len 3dmark a nechat ho par hodin bezat apod. Ale ked pises ze to mrzne aj pri starte tak to bude nieco s HW, to by som reklamoval a ked s tym envedia nic urobit tak nech vratia peniaze.
Teplota grafiky by mohla byt v ovladacoch grafiky (niekde v tom nvidia center), alebo nvidia ma na swojom webe aj utilitu nTune (http://www.nvidia.com/object/ntune_5.05.54.00.html) pozri ci je v tom zozname grafik aj ta tvoja prip ju proste skus nainstalovat (u mna na desktope tusim ten nTune vie vypisat teplotu grafiky aj ked nemam nvidia chipset, ale len nvidia grafiku).
Kontrolovat mozes aj teplotu CPU (napr. pomocou core temp), to uz o niecom bude vypovedat. Mozes skusit aj nejaku chladiacu podlozku s ventilatormi pod notebook, da sa to kupit. Ale ked sa to prehrieva tak ten NB je smejd (co by u asus notebooku nebolo nic divne)

P.S. ak ten NB uz ma par mesiacov tak by mozno pomohlo ocistit chaldice od prachu...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny