Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovladač zobrazení nvlddmkm přestal pracovat

Dobrý den všem. Mam notebook:

ASUS M51SN - AS132C
chipset: Mobile Intel PM965 Express
Procesor: 2,4GHz (T8300, 3 MB L2, 800MHz FSB, 45nm) (intel Core 2 Duo)
Pamět: 3GB (PC5300 SO-DIMM 200pin (DDR2-667))
grafika: nVidia GeForce 9500M 512MB VRAM / 1204 HyperMemory
operační systém: Originální Microsoft® Windows® Vista™ Home Premium

Hned se dostanu k problému: Při jaké koliv náročnější aplikací (hry) mi notebook zamrznul a asi po minutě dvou se dole na liště vpravo objevila hláška: Ovladač zobrazeni nvlddmkm přestal odpovídat a byl ůspěšně obnoven. Pátral jsem po fórech, googloval jsem ale nic moc jsem toho upřímně nenašel. Jen to že to buď dělaji špatné paměti na grafické kartě, nebo špatná kompatibilita nVIDIA a Windows Vista. Dal jsem tudíš notebook na reklamaci. Po měsící se mi vrátil s tím, že v něm byla vyměněna celá základni deska. Přišel jsem domu, první co jsme udělal- zabespečil antivirem, spybotem atd. a pokusil se nainstalovat hru. Ale ejhle, problém stále pokračuje a chvilkami mi to připadá ještě horši, dokonce se mi stalo, že to zamrzlo hnedka při zapnutí.
Naštvaný jsem se otočil na podpadku a jel do alzy reklamovat znovu, tam mi bylo řečeno, že to mohou jedine poslat na reklamaci do ASUSu znovu a že to opět bude měsic. O to tu ale nejde. Se servismanem v alze jsme se ale shodli na tom, že bude problém někde v softwaru, protože deska byla vyměněna celá. Ten pán mi řekl, že grafická karta je tam integrovaná (což jsem si do té doby nemyslel, ale budíš, on je profesionál) a tím pádem to grafickou kartou nemůže být.
Poradíte mi někdo, čím by to mohlo být? Jaká konkretní software to může dělat, nebo kde může být ten zakopaný pes? Už si s tím opravdu nevím rady a nechce se mi to OPĚT jen tak poslat na reklamaci, když vím, že tam s tím nic neudělají a hlavně to bude trvat dlouho.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny