Předmět Autor Datum
Nelíbí se mi ten obdélník cca 2cm mezi textem a vyhledáváním.Jinak obsah to jakýsi má;-)
MM_tank 16.11.2008 10:58
MM_tank
Vzhledově vcelku příjemné (ačkoliv nemnoho vánoční) ale práce s obrázky - proč třeba zde: Vanocni%20…
Kurt 16.11.2008 10:59
Kurt
Mě se to celkem líbí až na to, že ti nefunguje zpětný odkaz Radostné VÁNOCE nahoře.
marekdrtic 16.11.2008 11:01
marekdrtic
V šablóne nechápem tomu pruhu medzi obsahom a navigáciou, pôsobí na mňa rušivo. Navigácia nezobrazu…
los 16.11.2008 11:41
los
"Historie vánoc" bych napsal s velkým "V". Naproti tom "vám", "váš" atd., se s velkým počátečním pís… poslední
Rce 16.11.2008 11:54
Rce

Vzhledově vcelku příjemné (ačkoliv nemnoho vánoční) ale práce s obrázky - proč třeba zde: Vanocni%20pribehy.html máte obrázek o rozměrech 1709px × 1140px (a datovém objemu takřka 1MB) vecpaný do okénka 550px × 400px?) zbytečně dlouho se to načítá a přitom to nemá efekt, když je z něj prcek. ;-)
Také bych jednotlivé soubory (stránky) doporučil pojmenovávat spíše jako "vanocni_pribehy.html", než současný způsob "Vanocni pribehy.html".

V šablóne nechápem tomu pruhu medzi obsahom a navigáciou, pôsobí na mňa rušivo.

Navigácia nezobrazuje, kde sa nachádzam - vždy je zvýraznený Úvod. Ak stránka obsahuje odkazy na nejaké podstránky, tak po ich navštívení už vôbec neviem, kde som - chýba nejaký odkaz späť na nadradenú stránku, z ktorej som sa tam dostal.

Vyhľadávanie má anglický popis a nič nerobí - asi by tam nemalo vôbec byť, keďže nemá žiaden význam. Na úvodnej stránke sú podčiarknuté texty, ktoré nie sú odkazom. JavaScript na odpočítavanie času by sa dal napísať aj lepšie. Zostávajúci čas do Vianoc by som nezobrazoval do textboxu, ale ako text.

Samotný obsah stránky pozostáva z nadpisov a odstavcov, ale v kóde žiadne odstavce nevidím a nadpisy len občas. Vnáraš nadpisy (blokové elementy) do formátovacích značiek b a u (riadkové elementy), čo nie je dobré. V HTML používaš formátovacie značky b, u a font tam, kde by bolo lepšie CSS.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru