Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stahování z rapidshare

Zdravím,
Chtěl bych se zeptat jestly je normální že když sahuju z rapidshare tak je napsáno že třeba do konce zbívá 6 minut ale ono to nestahuje jak ukazuje rychlostí třeba 200kb/s ale seká se to takže 200kb/s stahuje třeba jenom jednou za 3s.......................takže vy finále to netrvá 6 ale třeba 20 minut.
Jo a když si otevřu síťová připojení tak jak sou tam ty dva pc na tom obrázku tak modře svítěj jenom jednou za ty tři sekundy.
Tak pls kdybi někdo věděl co stím byl bych mu moc vděčnej.

Jo a pak mam ještě jednu otázku týkajicí se rapidshare doslech sem se o programu USDownloader ale když sem ho nainstaloval dal do něj ty věci na rapidshara tak se nic nestahovalo jenom to psalo že nemůže získat link nebo tak něco a pořád se ho to snažilo nalézt.Tak prosím o radu.

*doufam že sem tam nenasekal moc chyb psal sem to opravdu rychle tak je prosím omluvte

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jestli jsem to dobře pochopil... Pro neprémiový rapid je omezení rychlosti stahování a to omezen…
kmochna 18.11.2008 04:26
kmochna
Neni to obmedzene na 5vterin, je to obmedzene ked su servery vytazene, podla vytazenosti (a ked ti v…
MM.. 15.05.2009 20:33
MM..
No mám to jak píše Prasak - hřeben. A to skoro vždycky. Když tomu připočtu omezovaní providera, tak…
kmochna 15.05.2009 23:10
kmochna
Ja som naposledy par krat pouzil global a bol som prekvapeny ze to slo celkom svizne aj cez vikend v… poslední
MM.. 15.05.2009 23:12
MM..

Tak jestli jsem to dobře pochopil... Pro neprémiový rapid je omezení rychlosti stahování a to omezení přesně jak popisuješ 5 vteřin nic a pak to tam na vteřinu prdne.

USDownloader používám a funguje. Je třeba si pořídit nejnovější verzi. Ta je na fóru - http://forum.ru-board.com/topic.cgi?forum=5&topic=2 6900&glp (kdyžtak použij translátor, pokud neumíš rusky translate_t)

Jako update server používám usd.volosator.net

Neni to obmedzene na 5vterin, je to obmedzene ked su servery vytazene, podla vytazenosti (a ked ti vybehne ten link po odratani casu tak tam mas male + a na to ked si kliknes mozes vybrat iny server, ja mam najradsej deutsche telekom (ked ho ponukne) alebo ten global cosi). Ked neni vytazeny tak to ide aj skoro plynule, dobre to je vidiet cez tyzden o 4:30 v noci :-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru