Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde spustit notebook

Dobrý den, mám takový menší problém.Potřeboval jsem udělat formátování disku a obnovu notebooku.Poté co sem to udělal a restartoval notebook začlo my to ukazovat bootMGR is missing press ctrl+alt+del for restart .Když jsem to udělal tak to tam bylo stále.Mám notebook hp compaq 6720s a windows vista home basic.Může mi někdo poradit co s tim?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nastavte pořadí bootování v Setupu a do mechaniky vložte instalační DVD s Vistami.
Kurt 20.11.2008 13:43
Kurt
ale já když sem si koupil tento notebook tak sem žádný instalačky nedostal visty byli v notebooku a…
Dominik Kazda 20.11.2008 13:47
Dominik Kazda
A teraz co vlastne chces pocut? Vymazal si si komplet disk a divis sa ze po vymazani na nom nic neni…
MM.. 20.11.2008 13:56
MM..
já vim že mam vše vymazaný to byl záměr já ted prostě jen to potřebuju nák pustit ne
Dominik Kazda 20.11.2008 14:21
Dominik Kazda
Zvolil si to "obnovit pc do stavu když jste ho obdrželi"? Aj potom to pise bootmgr missing? Co si s… poslední
MM.. 20.11.2008 14:32
MM..

A teraz co vlastne chces pocut? Vymazal si si komplet disk a divis sa ze po vymazani na nom nic neni? Ked nemas ziadne recovery DVD tak z coho si to chcel obnovit? To ti po kupe neponuklo moznost vytvorit si zachranne DVD?
Pozri si v navode ze ci ten NB nema funkciu recovery systemu (obnova na stav pri kupe) na skrytom oddieli disku, napr. spustat sa to moze mackanim nejakej klavesy pri starte apod, vid navod. Ak to NB nema tak potrebujes recovery DVD, kontaktuj nejaky HP servis.

Zvolil si to "obnovit pc do stavu když jste ho obdrželi"? Aj potom to pise bootmgr missing? Co si s tym prosimta predtym robil?
Ak mas nejake ultimate boot CD tak by bolo dobre spustit ranish partition manager (v sekcii partition tools) a pozriet sa na oddiely na disku (ze ake oddiely su vytvorene a ze ci je na nom tom spravnom bootflag).
Nabuduce sa nic nesnaz mazat ani formatovat, ale pouzi priamo funkciu obnovenia, ta ti vsetko vymaze sama a korektne.

P.S. najjednoduchsie by pre teba bolo asi zohnat si od niekoho instalacne CD visty (najlepsie rovnakej aku si tam mal resp. aby aspon sedelo 32bit/64bit), nabootovat z neho a zvolit si tam potom opravit bootovacie subory alebo tak nejak sa to vola.
P.S.2. alebo uplne zrusit oddiel na ktorom boli Win, a potom spustit to recovery. Predpokladam ze to potom vytvori novy a spravny oddiel.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru