Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Deinstalace zmršených ovladačů ATI Catalyst

Ave. Resim tu prave docela podivny problem na PC meho usera. Upgraduju mu grafiku (HD4870 misto IGP 780G), ale nedari se mi odinstalovat stary ovladac - ten magor tam nechal CCC z instalacniho CD desky, ale drivery downdatoval na nejakou prastarou Omegu. Nejde to odstrelit ani ATI Catalyst Uninstallerem (hlasi to chybu "incorrect version"), odebranim te Omegy ziskam mrtvou kocku (nenabootuje GUI ani v nouzaku). Proste preplacnuti ATI C 8.11 vyrobi mrtvou kocku taky. Hernajs, co s tim? Reinstalace nepripada v uvahu (byla mi onim tvorem zakazana). Mate nekdo tip, nez se obesim?

Info: Asus M3A-H, X2 5600+, 4GB RAM, WXP SP2.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Skus odobrat grafiku zo spravcu zariadeni a restart a hned pri tomto restarte spustat nudzak. Nemas…
MM.. 22.11.2008 21:31
MM..
Dik za nakopnuti. To preplacnuti novou verzi stacilo, ale chtelo to po restartu zvolit VGA rezim. Te…
mif 22.11.2008 21:53
mif
Jo to mam rad :) U nvidie ked som raz nainstaloval nove forceware a mal som pripojene monitor cez DV…
MM.. 22.11.2008 22:23
MM..
Tym programatorom by mali asi ruky dolamat Urvat a nacpat jim je do prdeli. Nedokazu si predstavit,… poslední
mif 22.11.2008 22:42
mif

Skus odobrat grafiku zo spravcu zariadeni a restart a hned pri tomto restarte spustat nudzak. Nemas okrem nudzaku aj nejaku volbu na "VGA rezim"? V zivote som ju sice nepouzil ale mozno pomoze. Skusit nainstalot najnovsi ATI paket a potom ho odinstalovat. So startou grafikou v kompe. Alebo odober grafiku a nie restart ale vypni, daj novu grafiku a potom reinstall najnovsie CCC.

Dik za nakopnuti. To preplacnuti novou verzi stacilo, ale chtelo to po restartu zvolit VGA rezim. Ten potrat si totiz nastavil na DVI vystup 75Hz, coz zadne s mych elcedecek neumi. Srazil jsem to na std 60Hz a po restartu do normalu je vse OK. Posilam virtualni :beer:. Vyreseno.

Jo to mam rad :) U nvidie ked som raz nainstaloval nove forceware a mal som pripojene monitor cez DVI a TV cez composite (cinch), tak ten debilny ovladac zapol TV ako primarny a DVI vypol :) Tak som tiez cumel na ciernu obrazovku :) Musel som zapnut TV a tam to prepnut. Tym programatorom by mali asi ruky dolamat :)

Tym programatorom by mali asi ruky dolamat

Urvat a nacpat jim je do prdeli. Nedokazu si predstavit, ze by si to ti uzivatele menili sami (pro coz jsou tyto produkty v prebarvenych krabicich a s lehce odenymi nymfami na chladicich primarne urceny). Mno, aspon ho natahnu (vydelam)...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru