Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Asus A2542D

Dobrý den pánové a dámy , u noteboku Asus A2542D mě podle autorizovaného servisu odešla základní deska ( v záruce ) , řešeno výměnou . Před tím comp fungoval bez problémů i na baterku ( baterie má záruku 1 rok ) a oprava požadována až po cca 15 měsících . Při převzetí PC z opravy mě oznámili že PC funguje , ale baterka je K.O. Dle mého názoru baterka odešla poruchou základní desky . Jak se mám zachovat ? Diky za odpověď . Zbyněk.

Předmět Autor Datum
to je tazke nijak to asi nedokazes, mozno bola vybita do mrtva, napr. aj tym ze bola vybita a nadale… poslední
MM.. 23.11.2008 23:00
MM..

to je tazke nijak to asi nedokazes, mozno bola vybita do mrtva, napr. aj tym ze bola vybita a nadalej dlhsi cas skladovana alebo strcena v NB. Mohli ti tam dat aj inu, nikdy nevies. Skus tu baterku opakovane skusat nabijat v NB ci nenaskoci. Overil by som si inou baterkou ze to je problem baterky a nie NB.
Mozes skusit ist tam a stazovat sa ze ti pri oprave pokazili baterku ze chces NB v takom stave v akom bol predtym, ale vela sanci tomu nedavam. Neviem ci niekde na fakture mas uvedene aj vyrobne cislo baterky ale asi nie (tym by sa dalo overit ci ju nevymenili)

P.S. ako vznikla ta "porucha zakl.dosky"? (jak vznikla a jak sa prejavovala?)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru