Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem více monitorů

Zdravím všechny a zároveň Vás prosím o pomoc. Potřeboval bych na notebooku rozchodit zobrazování plochy na více monitorech současně (respektive LCD notebooku + monitor). V tom problém není, ale popíšu Vám konkrétní problém. Mám USB Dock Station (pod stolem). Nastartuju notes a strčím ho pod stůl, zapojím dock, ale na monitoru se nic nezobrazí, dokud nezapnu zobrazování i na druhém monitoru. Jde pomocí nějakého programu notebook přimět k tomu, aby vlastně stále vysílal signál na VGA výstup, abych ručně nemusel zapínat zobrazování na více monitorech? V nastavení NTB jsem to nikde nenašel. Jde o notebook IBM X300.

Díky za každou pomoc, či nápad.

Předmět Autor Datum
ovladače různých grafických karet to mívají různě, mívají na to extra ikonu pro rozšířený režim, a t…
lední brtník 27.11.2008 00:33
lední brtník
Ahoj, diky za odpoved. Ono to nastavit klavesovyma zkratkama jde, ale az kdyz je vga pripojeny, jina…
tonda_2 27.11.2008 07:05
tonda_2
A co zapnout ten NTB v Dock Station to by mohlo pomoc. ;-) poslední
Boza 27.11.2008 09:56
Boza

ovladače různých grafických karet to mívají různě, mívají na to extra ikonu pro rozšířený režim, a taky klávesové zkratky. navíc i notebook mívá své klávesové zkratky (asusek třeba Fn+F5) pro rotaci režimů s povoleným externím výstupem.
a někdy při nějaké konstelaci hvězd si umí i správný vícemonitorový režim zapamatovat.
nezbude ti než prozkoumat vlastní klávesnici i možnosti ovladače, anebo brožuru k ntb - mívá to popsané někde na začátku.

Ahoj, diky za odpoved. Ono to nastavit klavesovyma zkratkama jde, ale az kdyz je vga pripojeny, jinak ne. A ve chvili kdy je vga pripojeny, tak uz je ntb pod stolem a blbe se k nemu muze ... ja bych ho nejakym zpusobem potreboval donutit, aby daval signal na vga vystup neustale, bez ohledu na to, jestli je vga pripojeny. Asi toho chci moc co?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru