Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reklamace Notebooku ASUS F3T

Dobrý den,
Můj problém se týká Notebooku ASUS F3T. Notebook byl zakoupen přes internetový obchod Megaobchod.cz, začátkem roku 2007 (někdy v únoru). Ze začátku měl notebook problémy s přehříváním, které opravil novější Bios, avšak u nového Biosu se projevil zase jiný problém a krátkodobé zasekávání zvuku či zaseknutí celého notebooku při dlouhodobější držení, kterékoliv klávesnice.
Nyní jsem se tuto závadu snažil vyreklamovat s tím, že se jedná o vadu neodstranitelnou s nárokem na vrácení peněz, avšak s technického centra mi notebook již 2x přišel s tím, že závada se neprojevila i když je zcela zřejmá při každém poslechu hudby.
Následně jsem psal na technickou podporu ASUS, že jim závadu předvedu a i na Megaobchod.cz. Kde mi následně od ASUSU bylo sděleno, že závadu mám předvést u svého prodejce a prodejce Megaobchod.cz mi sdělil, že je všechno v kompetenci technické podpory ASUS a že se mám obrátit na soudního znalce.
Celý přístup se mi zdá velmi pochybný a to z toho důvodu, že jsem zatím neměl jak ASUSU, tak hlavně u prodejce možnost závadu předvést a hned bych se měl obracet na soudního znalce.
Tímto bych Vás chtěl poprosit o jakoukoliv radu či pomoc, jak dále postupovat bez vynaložení peněz na soudního znalce. Předem Děkuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny