Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wifi router asus WL 520GC - modem

Hmmm...tak se nám tu ukázal další "inteligentní" človek - škoda jen, že rychleji čte než-li píše...opravdu jste mne pane "lední brtník" pobavil...jste jiste človek na svém místě a všemu jiste rozumíte nejlépe ze všech lidí co znáte...ale:

1. nevím o tom, že by jsme si potykali "lední brtník".

2. nezajímají mne veci, které jsem již dříve vysvětlil a zcela srozumitelně objasnil (jako z jakého předpokladu jsem vycházel) a nekteří lide je neustále rozebírají a snaží se ukázat svoji "inteligenci" - místo řešení problému.

3. toto vlákno bylo až do chvíle než jsem sem napsal naprosto "mrtvé" (cca. týden) a napsal jsem sem jen proto, abych dal určitou radu nebo variantu řešení (když ostatní nenapsali ani řádku) a rozhodne né proto, abych zde četl něčí urážky či připomínky k mému stylu psaní (svoboda psaného projevu je vám jistě cizí "lední brtník")...rozhodne bych se nerad vrátil do dob, kdy někdo rozhodoval o psaném projevu druhého jednotlivce.

4. jsem zvědav, kdy a jestli vůbec napíše prvotní pisatel problému něco o tom, jak v jeho řešení pokročil...to je cílem vlákna a to má všechny pisatele zajímat a ne prezentovat tu svoje EGO...pokud k tomuto nedojde do cca. dalšího týdne, tak dle mne problém není tak závažný, jak se zdálo a nemá cenu ho dál řešit.

5. (pro méně chápavé jedince) to co jsem prvně psal o nastavení, platí pro asus WL-520GC připojeného k modemu co routuje v základním nastavení 192.168.1.x a tak přidělí např. IP adresu 192.168.1.4 zož je normální, ikdyž jak pro koho.

No co dodat? Kultura vyjadřování některých lidí je na stéle velice nízké úrovni, ale to je bohužel jen obraz společnosti ve které žijeme.

Všem přeji krásný a úspěšný den.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny