Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Adresáře $Nt.... ve Windows (XP)

Na http://pc.poradna.net/question/view/23132-adresare- ntuninstall-ve-windows nelze reagovat (staré vlákono...), proto reinkarnuji.

Dočetl jsem se na /www.dsl.cz

Maras kolem aktualizací Windows; jestliže jste úspěšně aktualizovali operační systém Windows a jeho součásti a pokud víte, že nainstalované aktualizace nebudete odinstalovávat, můžete smazat instalační soubory aktualizací a také soubory určené pro odinstalování.

Nejprve musíte povolit zobrazení skrytých složek. Toho docílíte například, že si otevřete ovládací panely (Start -> Ovládací panely), otevřete Možnosti složky, kliknete na kartu Zobrazení a povolíte Zobrazovat skryté soubory a složky.

Nyní otevřete složku Windows (Tento počítač -> C -> Windows) a měli byste vidět, co jste předtím neviděli; ony skryté složky. Opakuji, pokud víte, že nechcete odinstalovat žádnou z aktualizací, můžete se vrhnout na mazání. V samotné složce Windows byste měli vidět složky se jmény začínajícími na $NtUninstall... Ty všechny označte (přidržte CTRL a klikejte myší na zvolené položky) a smažte. Stejně tak můžete odstranit i další složky začínající na $NtServiceP..., což jsou složky obsahující nástroje k odinstalování ServicePacku Windows. Upozornění: Nemažte složku $hf_mig$!

Doufám, že to opravdu platí.
Co složka $MSI31Uninstall_KB893803v2$? Nechat/smazat?

Předmět Autor Datum
podle m$ stránek jde o windows instaler, čili nejspíš budeš chtít mít nejnovější verzi a nebudeš tou… poslední
lední brtník 03.12.2008 19:06
lední brtník

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru